Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Budapesti egyetemisták: havi...

Budapesti egyetemisták: havi mennyi pénzből jösztök ki?

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha azt is leírnátok, hogy ebből mennyibe kerül a kaja, egyetemmel kapcsolatos dolgok, szórakozás, ruházat stb. Köszi előre is :)
2009. júl. 27. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
aki tud főzni annak nem kell 2000-et költeni egy nap kajára,olcsón is lehet jókat enni :) Én előbb mondanék le a költségesebb ételekről mint a szórakozásról,nem is értem... :) De hát ízlések és pofonok :)
2009. júl. 29. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem olyan egyszerű a dolog ,mint amilyennek látszik. Pl. ha reggel 8-tól este 8-ig órád van, a világ végén és van köztük 3-kor egy órás szüneted, nem fogsz tudni hazamenni ,főzni , enni, majd visszaérni. Mint ahogy én valóban nem is az a fajta vagyok aki hétfőn megfőz 10kilo tésztát és péntekig azt eszi.
2009. júl. 29. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:
30%
A főzést pártolóknak: na ja, egy háziasszony megoldja a kajálást napi 2000-nél olcsóbban, csak az teljes munkaidős elfoglaltság. Csak nem gondoljátok, hogy egyetem alatt napi 2-3 órát fogok főzéssel tölteni (bevásárlás stb.), főleg, hogy az órák miatt nem is mindig lehet, de amúgy is van jobb dolgom. Akkor már inkább érdemes egyetem alatt dolgozni (lehetőleg a szakmában), és megkeresni azt a napi 2000-et. Egyébként mondtam is, hogy én nagy étkű vagyok, másnak nem biztos, hogy kell napi 2000.
2009. júl. 29. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!