Egyetemen el lehet fogadni a mintaórarendet?
Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre és ha jól tudom ott magunknak összelehet állítani az órarendet, viszont a honlapon lévő mintaórarend jó lenne... azt is választhatom vagy feltétlen össze kell állítanom sajátot?2012. aug. 30. 15:19
2/3 anonim válasza:
Nálunk (DE, kémia szak) minden félévben csinálnak ilyet, amiben benne van MINDEN kurzus. Viszont pl szemináriumokból több csoport van, és ugye csak egy csoportba tartozhatsz, így nyilván csak egy kurzusod lesz, a többi kiesik.
Ezek az órarendek arra jók, hogy nagyjából felkészülj arra, mire számíthatsz szeptembertől.
:)
Sok sikert a tanulmányaidhoz! :)
3/3 anonim válasza:
A mintaórarend csak egy kiindulási alap. Nem tudom, hány tankör van a szakodon, nekem 3 volt, és az 1-esbe tartoztam. Sokszor viszont egy tárgyból a gyakorlat egy másik tankörnél sokkal jobb időpontban volt nekem, mint ami a tankörömnek meg volt hirdetve. Pl kedden bent maradtam inkább tovább és jártam a kettes tankörhöz, és akkor csütörtökön hamarabb léphettem haza, péntekem meg mindig szabad volt :D. Illetve nem, egyszer nem sikerült összehozni, mert csak oda hirdettek órát egy tárgyból :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!