Van olyan aki 40-50 km-re jár be suliba? Mik az előnyei és a hátrányai? Reggel hogyan jutsz el a buszmegállóba?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 09:25
2/11 A kérdező kommentje:
Mármint a kolihoz képest előnyök.
2012. aug. 30. 09:53
3/11 anonim válasza:
Előnye, hogy reggel és délután van másfél órád tanulni, ha rá tudod venni magad.
5/11 A kérdező kommentje:
Én most leszek 10.-es és tavaly koleszos voltam, de az idén megváltoztak a körülmények a koleszban és lehet bejárós leszek. Még nem voltam bejárós és nem tudom, hogy megy ez. Egyébként az út az egy óra vagy még kevesebb lenne. És persze az előny az lenne, ha helyben lenne az iskola.
2012. aug. 30. 10:12
6/11 anonim válasza:
Előnye, hogy tudsz a buszon, vonaton tanulni... Plusz a saját szobádban aludhatsz és nem kell vadidegenekkel megosztanod. Illetve ki tudja milyen körülmények vannak még a koleszban... A bérlet olcsóbb is, mint a kollégium. Hátránya, hogy hamarabb kell felkelned, hogy beérj.
7/11 anonim válasza:
Hátránya, hogy korán kell kelned, ezért hónapok múlva egyre fáradtabb leszel. Valamint suli után lehet, hogy sokat kell várni a következő buszra, vonatra.
Előnye, hogy otthon aludhatsz, nyugodt körülmények között élsz, a buszon, vonaton át tudod nézni a leckét reggel, vagy még pihenni egy kicsit, délután pedig megírhatod a leckét hazafelé, ha nem túl hosszú.
8/11 anonim válasza:
Előnye:
Megtanulhatod kizárni a környezeted, van kb 1 órád tanulni, amikor mást nagyon nem tudsz csinálni. OLCSÓBB! Érdekes embereket láthatsz. :D
Hátránya: Korai kelés (Nekem 5-kor, ha 8-ra be akarok érni), esetlegesen későn hazaérni, így reggel nehezebb felkelni. Időhöz vagy kötve. Illetve idegesítő, ha késik a vonat.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem meg lehet az is előny lesz, hogy a koleszban se TV-t nem lehetett nézni, vinni se lehetett, hűtőt se és gépezni is nagy ritkán tudtam. Viszont a társaság meg jobb volt, mert otthon csak a családtagok vannak. Ismerkedésre is jobb volt a kolesz. De nem tudom.
2012. aug. 31. 10:15
10/11 anonim válasza:
Jah, meg éjjel buli után marha jó várni az első buszra/vonatra aztán még utazni egy csomó időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!