Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Olyan létezik, hogy kapok...

Olyan létezik, hogy kapok smst felvitől, hogy felvettek, miközben nem is vettek fel? Előfordulhat ilyen?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne paráz feleslegesen ilyeneken. Lehet minden előfordulhat de nagyon kis eséllyel. Mondjuk én még soha nem hallottam hasonlót.
2012. aug. 29. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
nézd meg azt a kib@szott ponthatárt felvin! ha elérted, akkor fel vagy véve. ugye nem is olyan nehéz...
2012. aug. 31. 11:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Ideges vagy?Mi problémád van?Ha ennyire felzaklat egy kérdés,akkor inkább ne olvasd a gyakorit.:)

Én már hallotam ilyet,a volt osztálytársamnak küldték,hogy fel van véve,miközben nem volt meg a pontja,még az alkalmasságira se ment el.Érdekelt,hogy más tapasztalt-e már ilyet.

A felvi meg nem jött be,mikör feltettem a kérdést.

2012. aug. 31. 14:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Ideges vagy?Mi problémád van?Ha ennyire felzaklat egy kérdés,akkor inkább ne olvasd a gyakorit.:)

Én már hallotam ilyet,a volt osztálytársamnak küldték,hogy fel van véve,miközben nem volt meg a pontja,még az alkalmasságira se ment el.Érdekelt,hogy más tapasztalt-e már ilyet.

A felvi meg nem jött be,mikor feltettem a kérdést.

2012. aug. 31. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!