Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sok a "troll" ezen az oldalon,...

Sok a "troll" ezen az oldalon, vagy mi a baja néhány válaszolónak?

Figyelt kérdés
sokan írnak továbbtanulással kapcsolatos kérdéseket. 10-ből 9nél valaki vagy valakik odaírják, hogy nem tud majd elhelyezkedni. de amikor más oldalakon nézem a továbbtanulásos oldalakat, pont az ellenkezőjét írják... miért gondolják okosabbnak maguk azok az emberek, akiknek halvány lila gőzük nincs a témáról, azoknál, akik jártasak ebben?
2012. aug. 28. 22:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

kedves "realisták", ha fogalmatok sincs egy szakról, nagyon max annyi, hogy van egy ilyen ismerősötök, aki nem tudott elhelyezkedni... akkor lécci, ne rontsátok el a kedvét annak, aki pl jogász akar lenni, mert lehet, hogy túltelített szakma, de ha senki nem tudna vele elhelyezkedni, akkor már rég kihalt volna a szakma :D akinek tényleg nem megy majd az elhelyezkedés, az sztem már az egyetemen kiderülhet, pl kibukik.

sok munkával lépésről lépésre igenis sikeres lehet az ember! :) vegyünk csak egy egyszerű példát: apukámat. oké, régen könnyebb volt munkát találni, mint most, ő be se fejezte a fősulit, az érettségije se lett valami fényes, de most képzeljük el, hogy ez napjainkban történik, és egyetemet/fősulit végzett, és ötös-négyes érettségije volt. középsuliba egy vendéglátós szakközépbe járt. kapott munkát egy szállodában, recepciósként. aztán előléptették, volt londiner, meg mindenféle, egyszer csak igazgatóhelyettes lett. ma már pár éve ő az igazgató! :) és nem csak egy szállodában volt már igazgató, azt hiszem, most a 4. helyen dolgozik, mert nagyon sokan akarják őt igazgatónak, olyan ügyes :)

meg hogy "nem lehet újságíróként elhelyezkedni"... huuupsz, egészen véletlenül nagymamám újságíró! :D (csak már nyugdíjas)

és ma is ugyanígy sikerülhet bárkinek bármi, csak keményen kell dolgozni! nem csak 10% kap melót, nem csak ismeretség kell hozzá! szerencse is kellhet, de irányítsd te a sorsod! ;)

2012. aug. 29. 08:41
 12/12 anonim ***** válasza:

00:33 vagyok.

Én tényeken alapuló tapasztalatokat közöltem, a pályakezdők 80%-a szeretne dolgozni, és ebből kb. a 10%-nak jut munka. Több melóhely egész egyszerűen nincs. Azt elismerem, hogy a munkaügyi hivatalban elképesztően sok, és elképesztően nagy fszfejek vannak, de azt viszont kizártnak tartom, hogy ők mind trollok, és szándékosan elhallgatják a lehetséges munkalehetőségeket.

Lehet lepontozni, skacok, csak bátran :DDD a tény ettől még tény marad sajna-bajna. Attól hogy lepontozzátok azt, aki szerint nullával nem lehet osztani, attól még nem fog nektek sikerülni :DD whehehehehehe

2012. okt. 9. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!