A kötelező napi testnevelésóra csak 12. osztályig lesz kötelező, vagy a felsőbb évfolyamba járóknak is az lesz?
Figyelt kérdés
Semmi bajom a testneveléssel, csak nem tudom, hogy előszedjem-e a tornazsákomat, ha 13-ba készülök.2012. aug. 28. 17:03
1/6 anonim válasza:
Mindennapos testnevelés az első, ötödik és kilencedik évfolyamon lesz csak 2013-tól
2/6 anonim válasza:
Én már nem értem. Nekem azt mondták, hogy az elsős, az ötödikes és a kilencedikes évfolyamokon lesz minden nap tesi, de már szeptembertől.
3/6 anonim válasza:
Ja, amúgy szerintem most még fölösleges, majd kiderül jövőhéten, ha megkapjátok az órarendet és ha kell, előveszed akkor.
4/6 anonim válasza:
#1 vagyok, rosszul írtam, nem 2013-tól, hanem a 2012/2013-as tanévtől
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. aug. 28. 18:10
6/6 FMS199708 válasza:
Fokozatosan vezetik be.
A 2013/14-es tanévben már a 1-2., az 5-6. és 9-10. évfolyamon is kötelező lesz a "mindennapos" testnevelés.
A 2014/15-ös tanévben már a 1-3., az 5-7. és 9-11. évfolyamon is kötelező lesz a "mindennapos" testnevelés.
A 2015-/16-os tanévben már a 1-8. és 9-12. évfolyamon is kötelező lesz a "mindennapos" testnevelés.
A magasabb (13-15) évfolyamokon nem tudom, hogy mi lesz az úgynevezett mindennapos testneveléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!