Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a teendő ha filmrendező...

Mi a teendő ha filmrendező szeretnék lenni? Mi kell hozzá stb?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelentkezni kell a színművszeti egyetemre:))
2009. júl. 26. 15:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebb választ vártam volna..(milyen tágyak vannak,árilag milyen,nagyon nehéz-e,hány éves,stb...)de azért köszi:D
2009. júl. 26. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
2009. júl. 26. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:
de azt mondom kösd fel a gatyád...oda bekerülni nem egyszerű...és menet közbe is úgy kirúghatnak mint a sicc.vágnod kell a színész témát is,ha rendező leszel.meg az irodalmat...elemzés meg ilyenek.
2009. júl. 26. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Ne haragudj,de nem vagyok és nem is készültem rendezőnek sosem,csak tudom,hogy ott kell tanulni.Kikeresned neked kell,de ha ennyire készülsz akor tudhatod hogy a felvin,ahogy a 2. válaszoló írta,van leírás...

2009. júl. 26. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Színművészeti egyetemre csak valami irodalomzseni kerül be vagy valami csókos... Semmi értelme jelentkezni, egy elit sznob semmirekellő beképzelt társaság, de valahol a magyar filmesekről is ez a véleményem mert van egy réteg és az elektromos kerítéssel védi magát nehogy bekerülhessen bárki is. Vannak tanfolyamok. Fizetni kell sajnos és ott is csak az alapokat tanulja meg az ember. Én azt teszem, vettem könyveket, elolvastam mit hogyan kell, többire meg menet közben jövök rá és próbálgatok kisebb filmeket készíteni. Felteszem a netre és várok.

Itt ennél többet nem lehet tenni. Saját erőből mindent vagy semmit. Példa: Szalay Kristóf! Kreatívnak, ügyesnek kell lenni és sosem azon gondolkozni mit hogyan kéne tenni hanem már hogy mit hogyan teszek a következő percben és nem foglalkozni mit mondanak mások és mi a megszokott jól bevált fogás...

2010. ápr. 19. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:

színművészetiről írt véleményed szerintem esetleg a saját véleményed,de az igazságot kevésbé fedi.Azért ott fel kellene fogni,hogy több százan jelentkeznek és 10-et vesznek fel.És mivel nem a tanulmányi pontok számítank,bizony belefutsz néhány sajátos szituba felvételin,akármelyik szakra mész.

Persze várni az naaagyon logikus dolog.

2010. ápr. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!