El merjek menni gólyatáborba, ha nem iszom alkoholt? Úgy hallottam, a piálásról szól az egész.
nálunk kb csak a fele társaság ivott, én speciel nem
ha ennyire probléma neked, az elején fogadd el a poharat, és tartsd a kezedben, úgy nem fog feltűnni, hogy nem iszol.
de én csak megmondanám, hogy nem szeretem az ízét, kész.
Nem attól leszel nagyfiú/nagylány, hogy leiszod magad a sárga földig, majd ezt kinevezed szórakozásnak. Majd ha idősebb leszel rájössz erre magadtól is. Természetesen a társaság örömét sem szabad elrontani, tehát a hegyi beszédet tényleg máshová érdemes tartogatni. Az italozókat meg kell hagyni a saját szórakozásukban. Ha nem akarsz inni, nem iszol, ez csak terajtad múlik.
Nekem volt egy szomszédom, amikor kamaszok voltunk, és minden hétvége fetrengés volt a kocsmában. Ő soha nem ivott mást, mint almalét. Kérdeztük jó néhányszor, hogy miért nem sört iszik, és megmondta, hogy utálja a szesznek minden formáját és a szagát is. Egy ideig hecceltük, aztán leszálltunk róla. Ő ma Pesten egy cégnél vezető informatikus, nekem meg sikerült leküzdenem magamat (jelenleg absztinens) alkoholista nyomorékká, és mindenem ki van purcanva. Hosszú távon ő járt jobban, neki lett igaza. Pedig ő sosem papolt. Csendes gyerek volt.
Hülyeség, szerintem nem erről szól... amikor én voltam pl. senki nem ivott. A 'vezetőnk' (egy felsőbb éves) kérdezte a szobánkba éjszaka, hogy elugorjon-e hozni nekünk valamit :DD poénból mondták neki, hogy igen, de aztán inkább leült velünk dumálni... Különben meg, ha nem akarsz inni, nem kell. Csak azért, hogy azt higgyék rólad, hogy te is olyan vagy mint ők - holott egyáltalán nem -, azért nem kell!
Ahogy írták már, nem lesz senki nagyfiú/nagylány, vagy jobb attól ha iszik. Sőt, pont ellenkezőleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!