Fellebbezhetek-e akkor, ha a felvételim el lett utasítva azért, mert figyelmetlenségből nem csatoltam a bizonyítványt és így nem számoltak tanulmányi pontot?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 20:49
1/5 anonim válasza:
Már szerintem lekéstél a dologról...
Amúgy igen és így ha elégséges a pontod fel is vesznek. Nekem egy éve valahogyan a gépemen tökéletes állapotban levő scannelt képfájlok egy része nem ért el jól a netes jelentkezésben és 0 ponttal nem vettek fel, majd ezután elküldtük a papírokat fellebbezéssel egyetemben és simán ment minden, viszont a fellebbezésre 1hónapig tartott reagálnia az oktatási hivatalnak...így nem tudom, hogy a te esetedben mivel már majdnem szeptember van-e még erre lehetőség... Tudakold meg, hívd fel az oktatási hivatal illetékesét és talán. De amúgy miért vártál eddig?
2/5 anonim válasza:
Most vetted észre? Egyébként a te hibád...
3/5 anonim válasza:
azért akarsz fellebbezni, mert te még annyit se tudsz megcsinálni, hogy feltöltsd a szükséges papírokat???? ne bohóckodjunk már...
4/5 anonim válasza:
erről már lekéstél, holnap után már a pótfelvételi pontszámok fognak kiderülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!