Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pótvizsgázom Szerdán. Elmaradt...

Pótvizsgázom Szerdán. Elmaradtam a tanulásban a nyáron, ti milyen módszerrel tanultok?

Figyelt kérdés
biológiáról van szó, és a 70 oldalból kb 10el vagyok képben és szeretnék valami jó tanulási módszert addig:(

2012. aug. 25. 12:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát, még nem buktam meg, és nem is akarok. Megértem, hogy dolgoztál, én is akarok majd jövőre, mert kell a pénz, jövőre megyek 9.-be, 15 évesen mehetek dolgozni. Ha megbuknék, valószínűleg egész nyáron tanulnék, de nem vagyunk egyformák, szerencsére. :) Nekem van egy jó módszerem, ha nem tanultam egy dogára, például. Van, hogy este jut eszembe, hogy másnap Tz. Ilyenkor fogom a kis Post It lapokat, és puskát írok. Közben poedig szépen lassan megtanulom. Szerintem írd ki a legfontosabb részeket mindegyik fejezetből, foglalad össze pontokba, olvasd el a kisbetűs részeket is, gyakorold a diagramokat (vagy mást). Én átolvasnám a könyvet, szövegkiemelőznék 1000-rel, de tényleg: A LEGFONOTOSABB, hogy FOGLALD ÖSSZE. Pontokba, mindent. Vidd ezeket magaddal szerdán is, éjjel is olvashatod őket, próbáld lefekjvés előtt elismételni az anyagot. Utolsó nap viszont aludd ki magad. Amúgy nincs pót pótvizsga? Mint pótfelvételi. Ha van, kérj iogazolást, nyerve így is egy kis időt, ha nincs, húzz bele!

Sok sikert, majd írd meg, mi lett. :)

2012. aug. 26. 21:33
 12/19 tetro ***** válasza:
Lehetsz okosabb persze. Csak én napi 12órákat dolgozom, és mellette egy-egy vizsgára 70oldalt egy éjszaka vágok be. De igen, te vagy az okosabb, én meg csak szorgalmas :)
2012. aug. 27. 09:01
 13/19 A kérdező kommentje:
jólvan, aztmondasz amit akarsz, 70 oldalt egy éjszaka alatt, hogyne, max 70 oldalt munkafüzetbe töltesz ki, milyen munkahely az ahol ennyit lehet tanulni? :D
2012. aug. 28. 00:43
 14/19 tetro ***** válasza:
Drága, egyetemen 70oldalt be kell vágni nem egyszer egyik napról a másikra. Ami azért egy éjszaka nem olyan húúdenagy horror. Milyen munkahely mellett ennyit tanulni? Olyan mellett, amelyiknél magad osztod be az idődet és sokszorosát keresed a magyar átlagbérnek :)
2012. aug. 28. 00:52
 15/19 A kérdező kommentje:
jólvan, azzal hogy kamuzol itt csak magadat égeted, nem mást :D
2012. aug. 28. 12:14
 16/19 A kérdező kommentje:
jah és még valami 12 órás munkában magad osztod be a munkád? sokszorosát keresed a magyar átlagbérnek? 12 órában? elég árulkodó hogy az nem egy jó munkahely
2012. aug. 28. 12:16
 17/19 tetro ***** válasza:
0%
igen. magam osztom be. képzeld lehet. ha nincs kedvem pénteken megcsinálni a munkám, megcsinálom szombaton, ha meg nappal nincs, akkor éjszaka. felfoghatatlan ez számodra mi? :D és igen, képzeld el, vannak emberek akik iskola mellett dolgoznak, és ennek ellenére megtanulnak akár 70 oldalakat is, és vannak munkák amik a sokszorosát fizetik az átlag magyar fizetéseknek. de számodra ez hirtelen annyi új információ lehet, hogy nem is várja el tőled senki, hogy rögtön feldolgozd. emésztgesd csak. holnapra pedig jó bukfencet. :)
2012. aug. 28. 20:03
 18/19 A kérdező kommentje:
hát átmentem, remélem nem haragszol érte nagyokos:)
2012. aug. 29. 13:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Nah, ügyes vagy! :D
2012. aug. 29. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!