Pótvizsgázom Szerdán. Elmaradtam a tanulásban a nyáron, ti milyen módszerrel tanultok?
Hát, még nem buktam meg, és nem is akarok. Megértem, hogy dolgoztál, én is akarok majd jövőre, mert kell a pénz, jövőre megyek 9.-be, 15 évesen mehetek dolgozni. Ha megbuknék, valószínűleg egész nyáron tanulnék, de nem vagyunk egyformák, szerencsére. :) Nekem van egy jó módszerem, ha nem tanultam egy dogára, például. Van, hogy este jut eszembe, hogy másnap Tz. Ilyenkor fogom a kis Post It lapokat, és puskát írok. Közben poedig szépen lassan megtanulom. Szerintem írd ki a legfontosabb részeket mindegyik fejezetből, foglalad össze pontokba, olvasd el a kisbetűs részeket is, gyakorold a diagramokat (vagy mást). Én átolvasnám a könyvet, szövegkiemelőznék 1000-rel, de tényleg: A LEGFONOTOSABB, hogy FOGLALD ÖSSZE. Pontokba, mindent. Vidd ezeket magaddal szerdán is, éjjel is olvashatod őket, próbáld lefekjvés előtt elismételni az anyagot. Utolsó nap viszont aludd ki magad. Amúgy nincs pót pótvizsga? Mint pótfelvételi. Ha van, kérj iogazolást, nyerve így is egy kis időt, ha nincs, húzz bele!
Sok sikert, majd írd meg, mi lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!