Pótvizsgázom Szerdán. Elmaradtam a tanulásban a nyáron, ti milyen módszerrel tanultok?
Figyelt kérdés
biológiáról van szó, és a 70 oldalból kb 10el vagyok képben és szeretnék valami jó tanulási módszert addig:(2012. aug. 25. 12:58
1/19 anonim válasza:
Talán netezés helyett inkább ülj le tanulni bakker. Azzal nem leszel előrébb, hogy a válaszokat lesed a kérdésedre.
2/19 tetro válasza:
Leülsz és olvasol. 70 oldalt nem tudtál egész nyáron bevágni? Jól sejtem, hogy nem készülsz egyetemre, ugye?
3/19 anonim válasza:
Minden nap leülsz és megtanulsz 20 oldalt.
4/19 A kérdező kommentje:
jól nyomjátok:)
2012. aug. 25. 13:12
5/19 anonim válasza:
Hát figyelj, lehet hogy én vagyok a fura, de úgy szoktam, hogy leülök a könyv elé, és addig nyomom magamba a precious tudást, amíg meg nem jegyzem. Azért az sem árt, ha érted is, amiről olvasol.
6/19 anonim válasza:
Biólógiából, hogyan lehet megbukni?
7/19 A kérdező kommentje:
úgy, hogy folyamatos műszakban dolgozom, és mellette 11.es vagyok estin, és megtudtam bukni, mivel nem volt időm és energiám mindenből tanulni, sok gyökér nagyokos idejön kérdezgetni, mert otthon verhetik a pö..üket anyuci mellett, de a kérdésemre csak egy ember válaszolt.. a többi nagyon okosnak érzi magát, az egyetemesnek pedig az üzenetem a következő: attól még hogy nem tanultam bioszt, lehetek okosabb, mint te, és semmi köze az egyetemhez nagyokos
2012. aug. 26. 09:49
8/19 A kérdező kommentje:
és jól sejtem hogy otthon kitörlik a segged, nem kell dolgoznod, mert fizetik az egyetemet meg mindent, és van időd otthon tanulni igaz?
2012. aug. 26. 09:52
9/19 anonim válasza:
"attól még hogy nem tanultam bioszt, lehetek okosabb, mint te"
Bakker, megbuksz, és még te vagy okosabb?
10/19 A kérdező kommentje:
attól még h te bújod a könyveket órákig, lehet több eszem van máshoz mint neked, a szorgalom nem tévesztendő az ésszel
2012. aug. 26. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!