Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor mennyi? (tudom...

Most akkor mennyi? (tudom hogy nem ide tartozik de itt kapom a legtöbb választ Folytlent)

Figyelt kérdés
A tankötelezettség akkor most szeptembertől 16 év vitték le? én 17 vagyok és most bukok 3szorra is :( dolgozni szeretnék akkor most én már nem vagyok tanköteles júliusi születésű vagyok !
2012. aug. 25. 01:28
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:

hát nem tudom mennyi :S de tudom milyen helyzetbe vagy én is 17 vagyok 2szer jártam a 9et és majdnem harmadjára is megtörtént hogy ujra kezdem :S

de szerencsére nem

ja vissza térve a kérdésedhez:

itt azt írják ˙( [link]

)

hogy:

"A 2012 szeptemberében hatályba lépő köznevelési törvénnyel a tankötelezettség időtartama is módosulni fog. A tankötelezettség kezdete ugyanúgy 6 éves kor lesz, azonban az óvodai nevelés 2013 januárjától már 3 éves kortól kötelező, a felső határ pedig újra 16 éves korra csökken."

[link]

2012. aug. 25. 01:53
 12/36 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is láttam! de akkor nekem most 16 vagy még 18?
2012. aug. 25. 01:55
 13/36 anonim ***** válasza:
Igen,elhagyhatod. Hogy mivel lenne jobb? Gimivel is alig kap munkát az ember,hát még 8 általánossal? 60ezret ha keresel(lehet sokat mondtam),de legalább tiszta lesz az utca... a te döntésed,de ne azt lássuk pár év múlva itt kérdésként,hogy olyan h*lye voltam,hogy nem tanultam,most 8 általánossal sehova nem vesznek fel,a gyerekeimnek nem tudok ruhát és kaját venni.. mert ez lesz!
2012. aug. 25. 01:57
 14/36 anonim ***** válasza:
A magadfajtából lesz az a proli, aki ugat majd hogy "qurva zorbán mér nincs munka"? vagy persze az épp aktuális miniszterelnök...
2012. aug. 25. 01:58
 15/36 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy ez lesz! de én azt akarom hogy jogsira pénzt kamionra is és kamionos leszek! és tudom mi kell hozzám meg mennyi pénz
2012. aug. 25. 01:59
 16/36 A kérdező kommentje:
Valakinek annak is kell lennie erről ennyit
2012. aug. 25. 02:00
 17/36 anonim válasza:

nem biztos lehet benő a feje lágya még mielőtt eléri a 23mat és vissza ül az iskola padba :)

vagy estin vagy levelezőin szerez értségit munka mellet is lehet suliba járni :)

én is már ott tartottam mint a kérdező hogy feladom az egész sulit meg mindent de szerencsére meg gondoltam magam :)

2012. aug. 25. 02:00
 18/36 A kérdező kommentje:
vagy még igen estin ! :) erre én is gondoltam ! de az 18 tol nem?
2012. aug. 25. 02:02
 19/36 anonim válasza:
ja kamionozz....nem ledz idöd nagyon semmire sem, pl a családodra, ha hosszab utakra mész
2012. aug. 25. 02:02
 20/36 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem lesz de sokat keresnek!
2012. aug. 25. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!