Most akkor mennyi? (tudom hogy nem ide tartozik de itt kapom a legtöbb választ Folytlent)
Figyelt kérdés
A tankötelezettség akkor most szeptembertől 16 év vitték le? én 17 vagyok és most bukok 3szorra is :( dolgozni szeretnék akkor most én már nem vagyok tanköteles júliusi születésű vagyok !2012. aug. 25. 01:28
1/36 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy lehet megbukni. Én se vagyok jeles tanuló. De azért egy kettest még nyögvenyelve is össze lehet kaparni.
2/36 A kérdező kommentje:
jó az te vagy én meg nemtudok de akkor most nekem 16 életév?
2012. aug. 25. 01:31
3/36 anonim válasza:
Már megint megbuktál? Ember, te terhes vagy!!!
4/36 A kérdező kommentje:
Mennyél már -.-"
2012. aug. 25. 01:37
5/36 anonim válasza:
Aha. 3 szor buktál. Az azt jelenti, hogy még a 8 általánosod sincs meg? Vagy talán most vagy 9-es? Ha még el is hagyhatnád az iskolát, lóf*szra nem mennél. Mit akarsz így dolgozni? De te tudod, te életed.
6/36 A kérdező kommentje:
8 általánosom megvan! de akkor én már elhagyhatom most mennék 3.szor 9.be és nem érdekel a tanulás!!
2012. aug. 25. 01:40
7/36 anonim válasza:
Nem érdekel a tanulás?? Felnött korodban meg majd bőgsz,hogy alig kapsz valamennyi fizetést....
8/36 A kérdező kommentje:
Akkor így jártam!! de akkor én már elhagyhatom vagy nem?
2012. aug. 25. 01:47
9/36 anonim válasza:
Tudod te, hogy mennyivel jobb lenne az életed ha tovább tanulnál? Gondolkozz már el ezen....
10/36 A kérdező kommentje:
már gondolkodtam és semmivel sem lenne jobb !
2012. aug. 25. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!