Nektek volt már olyan tanárotok, akinek különösen hálásak voltatok azért amit tett értetek?
köszönöm a további válaszokat is! :)
Jó olvasni ezeket a válaszokat, és remélem jó felidézni az emlékeket is. :)
Nekem most egy korábbi fősulis tanárom kapcsán jutott eszembe a kérdés, akiről már azt hittem, hogy többet nem tanít majd, aztán most kiderült, hogy az egyik tárgyat mégis ő tartja. Ő is nagyon szigorú, tiszteli a diákjait, akin látja, hogy érdekli a tárgya, vagy küzd a sikerért, azzal nagyon rendes. Én egy kicsit "problémás" vagyok, ha a tábláról kell követni az órát, de nála nem volt kérdés, hogy olyan feltételeket teremt, hogy én is tudjam követni gond nélkül a gyakorlatot. És ehhez azért egy jóadag figyelmesség, és időnként kreativitás is kellett a részéről. Más tanárok is ezt megtehették volna, de nem sokan vették erre a fáradtságot, pedig neki volt az összes tanárom közül a legnehezebb dolga, de mégis milyen jól sikerült nekünk együttműködni.. tényleg mindig elmosolyodok, ha eszembe jutnak az órái.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!