Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik egy matek...

Hogyan zajlik egy matek pótvizsga?

Figyelt kérdés

Hány ponttól/százaléktól kettes? hány feladat van?

a szóbeli része hogy zajlik?

kedden pótvizsgázom matekból. tanultam is rá. (vannak feladatok amik könnyebben, vannak amik nehezebben mennek) mégis nagyon izgulok :/

2012. aug. 24. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Ez attól függ.

Azt hiszem, hogy ott is 20% kell a ketteshez. Általában egy A4-es lap mindkét oldala, tehát mint egy általános témazáró.

Szóbeli csak akkor van, ha nem éred el a 20%-ot, legutóbb az volt a szóbeli, hogy azokat a feladatokat kell megcsinálni, amit nem tudtál... Szóval elég nagy baromság, inkább próbáld meg összeszedni a 20%-ot írásban.

Hajrá!

2012. aug. 24. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Azt hiszem a 20%-ot felemelték 25-re.

De egyébként bemész, írsz, ha sikerül a 25, de nincs meg a másik határ (azt pontosan nem tudom, de azt hiszem 35%), akkor szóbelizned kell, ha a megadott határ felett teljesítesz, akkor átmentél.

2012. aug. 24. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Tényleg..!! Azt hiszem ha eléred a 10%-ot akkor mehetsz szóbelire, ha meg van a 25, akkor átmentél!
2012. aug. 24. 23:22
 4/8 anonim válasza:
100%

Nem volt 3 napos előkészítő,ahol megbeszéltétek volna a vizsgának a menetét,

vagy ahol hasonló feladatokat kaptál volna,mint amilyen vizsgán lesz!?

Amúgy kivel,miből tanultál?

Sok sikert!

2012. aug. 24. 23:24
 5/8 A kérdező kommentje:
év végén kaptunk ofőtől (ő a matektanár) egy lapot, amire felvannak írva az oldalszámok és a feladatok, amiket gyakorolni kell. járok matektanárhoz. már mindent átvettünk, de még gyakorlunk amennyit csak lehet. rengeteg házit is kapok. az egyenletek, halmazok, függvények mennek, de mint említettem van, ami nehezebben. mégis nagyon izgulok :/ ofő aztmondta 40-50%-tól megvan a kettes. én ezt egy picit "soknak" találom. lehet csak azért mondta, hogy készüljünk fel rá rendesen (?!) bár nem tudom hogy van ez egy pótvizsgán. még sosem buktam meg.
2012. aug. 25. 00:23
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Most akkor hogy is van? Megírod a tesztet majd azt kijavítják és ha nincs meg x% akkor kell szóbelizned?
2012. aug. 25. 08:28
 7/8 A kérdező kommentje:
igen
2012. aug. 25. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:
a 20-25 %-os változtatás csak érettségin van!
2012. aug. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!