SZTE TTIK biológia?

Figyelt kérdés
Itt is szokott olyan lenni, hogy a tananyagot angolul adják ki?

2012. aug. 24. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán, talajtanon lesz olyan, h egy csomó minden angolul van ráírva, de nem olyan vészesen hosszú az se. Viszont sejtbioszt vehetsz fel angolul is, ott a kisadott handoutok is angolul vannak
2012. aug. 24. 18:49
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ.. Egyéb információk is érdekelnének erről a szakról szegeden.. ( nagyok e az elvárások, mennyire nehéz teljesíteni, miket kell pontosan tanulni, milyen ott a közösségi élet stbstbstb)
2012. szept. 2. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem vagy elkötelezett, akkor semmire nem jó az a szak. Szóval ha csak azért vagy ott, hogy bulizhass hétfőnként a JATE-ban, akkor nyugodtan válassz másik szakot :)

Amúgy meg ha tanulsz, akkor nem nehéz. Persze annak olyan tárgyak, amikkel meg kell küzdeni, de simán teljesíthető a szak. Sok sikert hozzá! :)

2012. szept. 10. 15:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát.. én meg a bulizás 2külön dolog.. nem igazán vagyok valami emberkedvelő típus, úgyhogy ettől nem kell tartani:) csak azért voltam kíváncsi hogy milyen ott a közösség, hogy elég emberközpontúak, vagy mindenki elvan a saját csendességében, vagy olyan "serénytípusok" járnak oda nagyrészt.. nem a bulizásra gondoltam első sorban.. persze nem lehet egy közösségről egyféle képp vélekedni ezt én is tudom, hiszen mindenki más, vannak kivételek stb... csak úgy átlagban, hogy milyenek az emberek..

DE köszi a választ.:)

2012. szept. 10. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi kb. 260-an kezdtük itt a szakot (mostani elsősök asszem kevesebben), de a lényeg, hogy elég sokan, szóval itt azért válogathatsz, hogy kivel barátkozol, kivel egyezik az érdeklődési köröd stb:D Ide is ugyanolyan emberek járnak, mint bárhova máshova, nem kell ilyen kockákat elképzelni vagy elvont figurákat:D (Na jó, van 1-2, de hát hol nincsenek). Ismerek olyat is,aki éjjel-nappal tanul, de olyat is, aki szarik az egészbe és egy kötelezője sem sikerült az 1. évben (jah és ő még ösztöndíjat is kap, mivel szabadon választhatókból jó jegyeket szerzett). Szal a lényeg, a társaság miatt ne aggódj, biztos be tudsz illeszkedni,a város is nagyon jó, a szak meg hát rohadt nehéz, de ha jó agyad van és tanulsz, akkor nem kell attól sem félni
2012. szept. 10. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2012. szept. 11. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!