SZTE TTIK biológia?
Ha nem vagy elkötelezett, akkor semmire nem jó az a szak. Szóval ha csak azért vagy ott, hogy bulizhass hétfőnként a JATE-ban, akkor nyugodtan válassz másik szakot :)
Amúgy meg ha tanulsz, akkor nem nehéz. Persze annak olyan tárgyak, amikkel meg kell küzdeni, de simán teljesíthető a szak. Sok sikert hozzá! :)
Hát.. én meg a bulizás 2külön dolog.. nem igazán vagyok valami emberkedvelő típus, úgyhogy ettől nem kell tartani:) csak azért voltam kíváncsi hogy milyen ott a közösség, hogy elég emberközpontúak, vagy mindenki elvan a saját csendességében, vagy olyan "serénytípusok" járnak oda nagyrészt.. nem a bulizásra gondoltam első sorban.. persze nem lehet egy közösségről egyféle képp vélekedni ezt én is tudom, hiszen mindenki más, vannak kivételek stb... csak úgy átlagban, hogy milyenek az emberek..
DE köszi a választ.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!