Mennyit kell tanulni egy egyetemen?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már, hogy nagyon sokat kell tanulni. De mennyi az a sok, 10-20 oldal naponta, vagy mennyi?
Szóval mennyit kell pl. egy biológia vagy épp történelem alapszakon, vagy ehhez hasonlókon.
Átlagosan persze.
Vagy, hogy kell ezt elképzelni, hogy működik?
2012. aug. 24. 16:31
1/6 anonim válasza:
Hu, ez nagyon valtozo, sok mindentol fugg. En mindennap tanulok, mert nalunk eleg sok a zh es a vizsga is. 3. hettol kezdve, van kb. minden heten 2-3 zh minimum. A zh kb olyan mennyiseg, mint gimiben mondjuk 3 tz. Naponta tehat 2-3 orat tanulok delutan, meg figyelek az orakon. Fontos zh elott nyilvan tobbet, akar napokat 1-1 targy eseteben. Vizsgaidoszak...arrol ne beszeljunk, olyankor azt is megtervezem, hogy mikor menjek pisilni, vagy enni, mert hat az idoveszteseg...
2/6 anonim válasza:
Biológia alapszakon kb. éjjel-nappal tanulnunk kell ahhoz, hogy minden órára felkészültek legyünk. Persze el lehet menni anélkül is, csak akkor sokkal nehezebb lesz ZH-kra tanulni. 30 oldal naponta? Haha jó is lenne. Itt nem így mérik, h naponta hány odlalt tanulsz meg, amúgy a 100-hoz közelebb van. Nem viccből az egyik legnehezebb szak ez
3/6 anonim válasza:
Elso vagyok, azt meg hozzatennem, hogy pont most neztem a kozepsulis kemia konyveimet. Nagyon vicces, hogy azt akkor soknak talaltam. :D Most kb. a 4 eves "kemeny" kemia anyag egy fel vizsganak felel meg.
4/6 A kérdező kommentje:
Annyira félek tőle, hogy az leírhatatlan.
De ha tanul az ember, akkor nem lehet gond, ugye?
(most megyek 11-be)
2012. aug. 24. 16:52
5/6 anonim válasza:
Nem kell tőle félni. Nehéz természetesen de ha olyasmit tanulsz amit szeretsz és tényleg tanulsz is akkor nincs gond. Amit én rettentően vártam az egyetemen, hogy végre nincs semmi más csak amit szeretek is :D és abból aztán bőven.
6/6 anonim válasza:
Ha tanul az ember, akkor is lehet "gond". A jo hir, hogy a legrosszabb esetben buksz, aztan felveszed ujra es sikerul. Ez egyetemen nem nagy varazslat, majnem mindenki bukik legalabb egyszer. Felni nem kell tole, plane nem ilyen tavolsagbol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!