Az új felsőoktatási törvény röghöz köti a mostani hallgatókat is? Megtehetik hogy az orrunk alá dugnak egy szerződést, hogy ha tovább akarunk tanulni az egyetemen/főiskolán írjuk alá az általuk meghatározott vállalásokat?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 18:27
1/7 anonim válasza:
ha támogatottramész ja. Ha nem írod lá akkor meg fizetned kell ennyi
2/7 anonim válasza:
én most azon gondolkodom, hogy ha felvesznek államira, elvégzem, és kiszökök ausztráliába :D
3/7 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, hogy akik már bejutottak, velük nem íratja alá senki. De most a híradóban mintha mást mondtak volna...
Igazából az nem nagyon derült ki, hogy a már felvetekkel mi lesz. De van egy erős gyanúm, hogy nekünk is alá kell írni.
4/7 anonim válasza:
Elvileg nem csinálhatják meg. Gyakorlatilag meg 2/3. Ha megcsinálják, biztosisten forradalom lesz itt.
5/7 anonim válasza:
Visszamenőleges remélem nem fognak változtatni. és sztem nem is mernek majd. Épp azért ahogy írja az utolsó: abból forradalom lesz.
Oké 98%-os adó volt visszamenőlegesen is, de az sokkal kisebb réteget érintett.
Meg ami még mindig lehet az a kis szócska: "ösztöndíjas" és "támogatott". Ugyebár eddig mindenki államilag támogatott volt, még a mostani az állami ösztöndíjasokról szól. A kettő gyakorlatilag ugyanaz, de mégse. ;)
6/7 anonim válasza:
erre csak annyit mondok, az magánnyugdíjpénztárakat is eltörölték...
7/7 anonim válasza:
Nem tolják az orrod alá, ha már egyetemre/főiskolára jársz. Egyértelműen a most szeptemberben kezdőknek (szerencsétlenek:( )kell aláírniuk. Ismerem a tervezet (mostmár törvény) szövegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!