Ez alapján, hogy írjam meg az önéletrajzot (több lent)?
Figyelt kérdés
Miután leérettségiztem , jelentkeztem az egyik fősuliba, sajnos csúsztam egy-két tantárgyból, két évig jártam oda,de nem fejeztem be, ezután elvégeztem egy 2 éves középfokú okj, most még tervben van,h tovább tanulok. A kérdésem, problémám az,hogy az önéletrajzban a főiskolát nem tüntetem fel,mert negatívan jönnék ki belőle, viszont így meg az érettségi és a középfokú okj között van 2 üres évem, ez pedig szerintem fel fog tűnni a munkáltatónak, és ha interjúra hívna biztos érdekelné miért van az a kiesés az érettségi után. Tehát mit tudnék tenni???2012. aug. 24. 16:08
1/2 anonim válasza:
Azért nyugodtan beírhatod. Sokan kezdenek el egyetemet/főiskolát, és a fele sem végez, ez nem szégyen. De, ha akarod, akkor kihagyhatod, azért a munkáltatók sem fognak minden egyes éven végigmenni, hogy akkor mit tanultál vagy dolgoztál, vagy hol voltál.
2/2 anonim válasza:
Szerintem fölösleges beleírni, ha rékérdez, akkor válaszolsz rá, de az nem "tanulmány", szerintem legalábbis. Akkor számítana annak, ha végeztél volna, inkább 2 év előadáslátogatásnak hívnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!