Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvi.hu alapján felvettek,...

Felvi.hu alapján felvettek, de erről még nem kaptam hivatalos levelet. Miért? Eddig csak egy "felvettek" reklám újságot kaptam az Education KFT-től.

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 22:28
 1/4 anonim válasza:

Én felsőfokú szakképzésre jelentkeztem, amely az egyetem épületén belül, egyetemi professzorok előadásában folyik, mégsem az egyetem része, hanem a Felnőttképzési Intézmény keze alatt fut, ezért ők küldik a "Felvettek" levelet.

Már én is kaptam Education-osat, egyet a kolesztól, egyet a dékántól, aki közli, hogy halgatói szerződést kell aláírnom és be kell jelentkeznem az iskolai rendszerbe a "Felvettek" levélben megírt kóddal augusztus végéig. Ciki, mert én még nem kaptam ilyet.

SMS-t csak kaptál! Vagy nem adtad meg a számodat a jelentkezésnél? Nekünk júli. 24-én fél 12-kor, éjjel jött az SMS, hogy felvettek.

Szerintem ne izgulj, majd küldik a levelet!

2012. aug. 5. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak egy olyat kaptam hogy Nem hivatalos tájékoztatás szerint elértem az egyik képzésem ponthatárát.
2012. aug. 5. 23:50
 3/4 anonim válasza:
Igen, erre gondoltam. Akkor nincs mitől tartanod, megjön a levél is! Ezt már biztosra veheted!
2012. aug. 5. 23:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Már olyan jó lenne:) Csak félek el ne keveredjen.. Hisz olyan bonyi a cimünk.Út/betűjel épületszám/lépcsőházszám/emelet/ajtó

Mondjuk a szakon még sokan nem kapták meg,irták a fb csoportban.

2012. aug. 7. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!