Mit kell tennem ezután? A hivatalos értesítőig nincs dolgom? Vagy már el kell kezdeni intézni a diákigazolványt pl. , esetleg fizetni kell a tandíjat?
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon sok ehhez hasonló kérdést tettek fel tegnap óta, és még mindig változatlan a válasz:
Várd a csomagot, amit a postás hoz (kb 1 héten belül), abban részletesen le lesz írva minden, a beiratkozás időpontjától kezdve a gólyatáboron át a kollégiumi jelentkezésig.
A diákigazolvány igénylést megkezdheted, ahhoz be kell menned okmány irodába (most változott a rendszer) ott majd elmondják, hogy konkrétan mit kell csinálnod.
Mással nem kell egyenlőre foglalkoznod. A tandíjat majd csak október-november környékén kell befizetni, szóval azzal még nagyon ráérsz :)
Azért ez nem teljesen így van,de a diákot már tényleg lehet intézni. Arra írtam,hogy Nálunk például a tandíjat beiratkozás előtt be kell fizetni,anélkül be sem lehet iratkozni. Tehát ezt is lehet már intézni gondolom. Mondjuk Én már megkaptam az értesítőt.
Egyébként ha bemegyek okmányirodába,és megkapom a kódom,beküldöm a Neptunon,akkor szeptemberig kipostázzák a diákom? S itt a hangsúly a postázáson van. Jó lenne már beiratkozáshoz évnyitóra stb nem egész jeggyel utaznom.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!