Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetem tanulmanyi osztalya...

Az egyetem tanulmanyi osztalyan dolgozoknak nem kellene tudniuk valaszt adni egyszeru kerdesekre, illetve tajekozottnak lenniuk?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom,hogy szinte alig tudnak valaszolni valamire es nem tudom honnan kaphatnek informaciot. A hallgatoi onkormanyzat vezetojetol lehet kerdezni?
2012. aug. 24. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Nekem eddig a 4 év alatt feltett nagyjából 14-15 kérdésemre mindig 0-3 órán belül kielégítő választ adtak. Volt olyan is hogy este 11-kor írtam és 10 percen belül választ kaptam. Lehet, sőt biztos hogy ez iskolánként változik, ez a BME. De az is lehet hogy te nem kérdezel jól: túl sok körítés mellett elveszik és nehezen érthető a lényeg.
2012. aug. 24. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy jol kerdeztem,meg is ertette a kerdest a holgy, csak valaszt nem kaptam. Illetve ez volt a valasz: 'Hat ezt en igy most nem tudom,lehet,hogy igy van, de lehet,hogy mashogy'
2012. aug. 24. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Abszolut megertelek, nalunk a t.o. dolgozoi tok sotetek. Akarmit kerdezek, valahogy sose tudjak. Alapveto kerdeseket... Olyan is elofodrult, hogy ok kerdeztek tolem, hogy passziv felevvel lehet-e dolgozni, mert ok nem tudtak... Ez volt a csucs.
2012. aug. 24. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
A TO-n álltalában síkhülyék dolgoznak, sajnos.
2012. aug. 24. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Én elégedett vagyok a tanulmányi előadómmal. Ha nem tud valamire azonnal válaszolni, akkor záros határidőn belül utánanéz. Egyébként igen, tájékozottnak kéne lenniük, vagy legalább segíteni tájékozódni. Mi bármit kérdezhetünk tőlük, csak arra kértek, hogy mi előtt bármit kérdeznénk olvassuk el a tvsz-t, ha abból nem kaptunk választ, akkor zargassuk őket.

Nálunk lehet kérdezni a HÖK vezetőtől is.

2012. aug. 24. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!