Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha már leérettségiztem mindenb...

Ha már leérettségiztem mindenből angolból is közép szinten akkor mehetek egyből emelt szinte angolból vagy el kell végeznem 2 év emelt angolt vagy hogy működik ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából nem teljesen értem. Akkor is elmehetnél emelt angolra, ha nem lenne középszintűd belőle. Szóval persze, mehetsz, nem kell előtte semmi, csak jelentkezned kell és kész.
2009. júl. 24. 16:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem értettem mert ugyebár 10. év végén meg kellett adni, hogy miből szeretném emeltre járni meg emelten érettségizni és azt a tárgyat 2 évig kellett tanulni. Ezért nem értettem
2009. júl. 25. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
hát nálunk nem így volt mi eldöntöttük utolsó évben és ennyi volt... akkor mész emelt angolra amikor szeretnél, nincs ennek feltétele, csak akkor ha előrehozottan csinálod, meg kell csinálni az osztályozó vizsgákat de ez valószínűleg téged nem érint...
2009. júl. 25. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
értem, köszi! :)
2009. júl. 25. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!