Nehéz a kémia kilencedik osztályban?
a kémia egyáltalán nem nehéz dolog. nekem már van egy matematikus diplomám és most másodéves vegyész hallgató vagyok. a matek az tényleg kemény, arra születni kell. viszont a kémia egyáltalán nem ilyen, bárki aki értelmes magas szinten is tudja művelni. az egyetlen dolog, ami kell hozzá, hogy érdekeljen, szeress kutatni, meg akard ismerni a miérteket. igazán szép tudomány milliónyi jólfizető gyakorlati alkalmazással a gyógyszeriparban, élelmiszeriparban, olajiparban, anyagtudományban, környezetvédelemben, kriminalisztikában...
statisztikusok is kimutatták, hogy a pénzügyi szektor után a második legjobb fizetést a vegyipar biztosítja.
ráadásul a legjobb az egészben, ami engem megfogott, hogy ez a fiatal tudomány. még rengeteg felfedeznivaló van benne, szinte bsc-n is szembejöhet veled bármikor egy nobel díjat érő felfedezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!