Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az idei ponthatá...

Mit gondoltok az idei ponthatárokról? Csak szerintem lett sokkal magasabb jópár szak esetén? Illetve hova vettek fel titeket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 20:14
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim válasza:
100%

kérdezőnek, ha jól tudom, kérvényezhetsz vmit és 1 pontot adnak talán

bnőm járt igy tavaly, nappaliról 3 pontról maradt le, kérvényezett vmit és ugyis csak 1 pontot kapott volna, szal bement a levelezőre

én tavaly nem tudtam jelentkezni egyéb okok miatt, idén kiszemeltem a kevesebb ponthatáros levelezőket, amire bejutottam volna a tavalyi alapján, de felvittek minet 100 ponttal és baszhatom

nappalira sem tudok menni, igy énsem tudom h mi lesz ebből...

2009. júl. 24. 03:55
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
köszönöm a mesterképzéssel kapcsolatos válaszokat.így már értem.
2009. júl. 24. 06:58
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

elvleg több embert vettek fel,mint tavaly...ehhez képest szinte csak rossz híreket olvasok itt is.(

sajnálom ha nem sikerült!ne keseredjetek el!!!próbáljátok jól kihasználni azt az 1 évet!

2009. júl. 24. 07:25
 54/56 anonim ***** válasza:
66%

Tavaly még nem volt olyam h államilag finanszírozott, vagyis azért is 100ezreket kellett fizetni, vagyis a jelentkezéskor még így volt,nem? És márciusban törölték el a tandíjat.

Én és sokan mások is ezért nem jelentkeztünk tavaly,és idén ezért lett sokkal több a felvételiző és a pontszám is...

2009. júl. 24. 08:34
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Ki voltam akadva, sírtam és azt hittem, vége az életemnek, álmaimnak. Az összes előző statisztikát átrágtam, mindenhová elég volt a pontom. Mikor jelentkeztem, pont emelték. Három helyre jelentkeztem, egyik helyen 2, másik két helyen 4 pont hiányzott.

Azt a csalódást sose felejtem, de most szeptemberire újra jelentkezem, de más szakra, más suliba.

2010. febr. 6. 15:52
 56/56 anonim ***** válasza:
75%
Utolsónak: én is pontosan ugyanígy voltam. Egy kis különbség: egyiken 2 ponttal a másikon 5-el csúsztam le. Az én világomnak is vége volt, kénytelen voltam valami elég rossz okj-re menni, ami tőlem 3 órára volt (napi szinten 6 óra utazás). Fél évig bírtam, most anyu megkegyelmezett, azt mondta, maradjak itthon tanulni és érettségizzek újra. Én is vesztettem egy évet. :( És megfogadtam, hogy oda ahova jelentkeztem még egyszer nem fogok. Remélem idén mi leszünk a nyertesek. :):):)
2010. febr. 6. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!