Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az idei ponthatá...

Mit gondoltok az idei ponthatárokról? Csak szerintem lett sokkal magasabb jópár szak esetén? Illetve hova vettek fel titeket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 20:14
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is teljesen ki vagyok akadva!!! Nagyon sokat emelkedett a ponthatár!! Még az első helyben jó annyira nem is bíztam a a tavalyihoz képest 20-szal kevesebb pontom van, de hogy a 2. helyre se vettek fel! Majdnem 100-al emelkedett a ponthatár! Ez felháborító és nevetséges! Ha tudom nem is jelentkezek!!!!!! PFFF

2009. júl. 23. 20:57
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
engem felvettek az első helyre ELTE- szoc munka, de szerintem is szemétség, nagyon sokat emelkedtek a ponthatárok, ettől függetlenül én örülök
2009. júl. 23. 21:04
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
Na, most így kibőgtem magam. Ez az 1 pont nem tudom mennyi ideig fog rémálmokat okozni. Nem tudom mit tegyek? Ötletek?
2009. júl. 23. 21:20
 34/56 anonim ***** válasza:
88%

Én szeptembertől leszek másodéves, nyelvszakon. A nyelvszakos állami ponthatárok elég érdekesen esnek egymásba (350), amint ezt írták előttem is. Nem bunda mi?! Én is felháborodtam, itt olvasom h sokakat nem vettek fel sehova, azért ez elég durva...

És tartsátok szem előtt hogy nem elég az hogy felvettek, mert benn is kell tudni maradni az egyetemeken, főiskolákon! teljesen új tanulási módszert kell majd kitalálnotok, kísérleteznetek, persze hozzá kell majd szokni, de menni fog! nem véletlenül nyertetek felvételt!:)Hajrá

2009. júl. 23. 21:23
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy csak 1 ponton múlt! Ennél rosszabb nincs is! Amire én jelentkeztem tavaly 314 volt a ponthatár, most meg 379! Nekem meg 357 van! Kész röhej, hogy tavaly minden hülyét felvettek egy 3-4-es érettségivel én meg sz*p*m a f*szt! Én is teljesen kivagyok! Asszem sírógörcsöt kaptam... :'(((

2009. júl. 23. 21:25
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Ez az:S Én is azt kaptam. Jó, japánra magasabb volt tavaly, de gondoltam, h idén alacsonyabb de lesz, de így... pedig emelt érettségim van ami ötös lett van meg felsőfokú nyelvvizsgám, de ezek szerint mindhiába csináltam mindent
2009. júl. 23. 21:29
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Én levelezőre jelentkeztem, ott is 50el magasabb lett a ponthatár..
2009. júl. 23. 21:32
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
350 pont.... kész... pedig nekem is van nyelvvizsgám, direkt azért nem emelteztem, mert a tavalyi ponthatárokat nézve úgy gondoltam, hogy nem kell... nagyon szomorú vagyok:S
 39/56 A kérdező kommentje:
Nem hiába! Csak ne gondolj mindig arra az 1 pontra, mert kikészít. :( Tavaly tényleg mindenkit felvettek, most meg. Teljesen kész vagyok! Sajnálom, akiknek nem jött össze, együttérzek. :S
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor egyébként már ne is reménykedjek, hogy hátha történik vmi csoda és mégiscsak felvesznek? :(( pl: vki mégse veszi fel a szakot vagy ilyesmi..?
2009. júl. 23. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!