Egyetemen költség térítéses szakon Februárig kell az első díjat befizetni de ha nem bírom a sulit és ott hagyom akkor is ki kell fizetni?
Figyelt kérdés
Be hagyják az emberen ha szó nélkül többet mondjuk valaki nem megy suliba?2012. aug. 19. 21:40
1/7 anonim válasza:
Nem ártana venned egy helyesírási szótárt! Amúgy változó meddig kell fizetned, van ahol cirka okt. 15-ig, február elég valószínűtlen, mert az már a második félévhez tartozik javarészt.
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi most nézem" behajtják az emberen" akar lenni
2012. aug. 19. 21:45
3/7 anonim válasza:
Hallgatói szerződés miatt ha ott hagyod fizetned kell, ha állammis vagy. Ha költségtérítéses akkor meg egyértelműen.
4/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem februárig kell fizetni az első félév díját, ugyanis az már a második félév. Az első félévet szeptember végéig be kell fizetni!
5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.Nem állami támogatott lenne a szak
2012. aug. 19. 21:55
6/7 anonim válasza:
Lehet kérni bár nem tudom milyen gyakran adják meg olyat, hogy költségtérítést később kell befizetni de ha elkezded mindenképpen fizetned kell majd, természetesen behajtják.
7/7 anonim válasza:
egyetemenként változik.
SZTE-n pl. lehet kérdni h 3 részletbe fizesd (50%,25%,25%). ha jól tudom az 50%-ot október közepéig kell befizetni. utána a másik két részletnek is van határideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!