Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha tartós beteg vagyok, attól...

Ha tartós beteg vagyok, attól még anyukám megveheti a tankönyveket, nem?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 16:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Ugye a tartós betegnek meg mit tudom én kiknek jár az ingyen könyv, de anya azt mondta, hogy ha úgy van, akkor megvesszük.
2012. aug. 17. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
a krónikusoknak jár az ingyen tankönyv, de miért akarjátok megvenni, ha ingyen is megkapod?
2012. aug. 17. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Minek vennétek meg ha jár az ingyen tankönyv? Nem értem minek pénzt kiadni arra mai jár ingyen?
2012. aug. 17. 17:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Harmadik nagyon vicces! :P

Anyának most van pénze rá, és most nem ez a lényeg...Szóval megvehetnénk? :))

2012. aug. 17. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg de teljesen felesleges. Minek azt a pénzt költsétek a góygyszeridre, ruháidra stb ami még kell.
2012. aug. 17. 18:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem kell gyógyszert szednem, ruhám meg van egy nagy szekrényel.:) Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 17. 18:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Mivel értágulatom (vagy mi a fene) van, ezért nem kell gyógyszer!! :DDD
2012. aug. 17. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
de lehet kapni érszűkítőket is. vagy aneurizmád van?
2012. aug. 17. 20:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem értek ehhez, csak éves viszgálatra kell járnom, és lehet, hogy meg is gyógyulok nem sokára.:) Amúgy elkanyarodtunk egy kissé a témától.:)
2012. aug. 17. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:

én támogatom a könyvek megvételét, mindenki mondja, aki még sose volt ilyen helyzetben, hogy fogadd el az ingyen tankönyvet, de az a legrosszabb, bele se írhatsz, ráadásul vannak helyek, ahol érettségi előtt visszakérik, te pedig nem tudsz majd belőle tanulni

de igen, megtudjátok venni, és én támogatom is

2012. aug. 17. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!