Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a matek évvégi felmérőt...

Ha a matek évvégi felmérőt nem írom meg mert beteg vagyok akkor megbuktatnak? Mert 2-es vagyok belőle.

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs elegendő jegyed ahhoz, hogy lezárhassák az évedet, akkor augusztusban osztályozóvizsgát kell tenned. Ha van, akkor lezárnak nélküle.
2012. máj. 28. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De az is lehet,hogy pótolnod kell, hisz valószínűleg azért még mész suliba ebben a tanévben!
2012. máj. 28. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy neked szimplán kimarad az évvégi felmérőd. Szerintem pótlólag kell majd írnod.

Viszont, ha nincs elegendő jegyed ahhoz, hogy lezárjanak, akkor osztályozó vizsgát kell majd tenned. Ha kedves a tanárod, lehet, hogy csak dolgozatot kell írnod, hogy legyen elég jegyed. És elvileg akkor is megbukhatsz, ha a második félévet nem teljesítetted elégségesre legalább. Ez annyit jelent, hogy ha a második féléves átlagot nincs 2, akkor is buktathat, de nem mindenhol teszik meg. Ez már nagyon iskolafüggő.

Szerintem beszélj mihamarabb a tanároddal, hogy tudd, mire készülhess.

17/L

2012. máj. 28. 10:15
 4/4 anonim válasza:
45%
Nem fognak és ha szerencséd van nem írod meg.Az osztályban ebből úgy mondott "mester" vagyok.Pont akkor hiányoztam általában amikor TZ-k voltak,pedig nem akartam ellógni csak valahogy úgy jött össze.Nagyon szigorú tanáraim vannak,de még azt se kérdezték meg,hogy "van olyan aki esetleg nem írta meg?"...na azért persze én meg nem szólók hogy nem írtam meg..
2012. máj. 30. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!