Pótfelvételizők! Felvi.hu-n ti be tudtok lépni az "Én felvim"-be?
Igen, én pl be tudok lépni.
Bár mivel ugye rendes eljárásban is jeletkeztem, és nem vettek fel, ezért a pótfelvételis adatokat/infókat az e-felvis menüpontban tudom megnézni.
Pedig most is be kéne tudnod lépni/jelentkezni még a határok megléte előtt!
Te hogy jelentkeztél? E-felvin, és hitelesítetted kinyomtatva+aláírva+elküldve az oktatási hivatalnak, vagy csak simán papíron és elküldted?
Legalább e-mailt kellett volna kapnod róla, hogy rögzítették a jelentkezésedet vagy valami.
Én pl 13-án kaptam meg, igaz csak tegnap vettem észre, mert a kéretlen levelek közt volt O.o
De szóval valamit már kellett volna küldeniük vagy be kéne tudnod lépni. Ha nem így van, akkor szerintem valami gubanc lehet =/
Kaptam egy e-mailt, amiben az volt,hogy hitelesítve van a jelentkezésem,ennyi. Te más e-mailt is kaptál?
PPKE BTK-ra jelentkeztem, és te?
Nem, mást én sem kaptam :)
NYME-BTK-ra jelentkeztem.
(PPKE-BTK-ra csak a rendes felviben államira, de ugye az nem jött össze sajna =/)
Bocsi, de ma regiztem ide és csak 5 percenként tudok még válaszolni..
Na szóval, igen, tudom, hogy ott ezt írja ki, de ott úgy tudom tényleg csak a rendes eljárásos felvételit töltik fel, a pótot nem.
A felvi.hu-n én most úgy tudom megnézni, hogy valahol ott van, hogy Pótfelvételi 2012, és azon belül az e-felvin, (mert nem voltam itthon mikor jelentkezni kellett, ezért jelentkeztem elektronikusan), e azt ugye ki kellett nyomtatni és elküldeni, és oda kaptam e-mailben ilyen ellenőrző kódot, amivel be tudok lépni és megnézni a hitelesítő adatlapot, amit rögzítettek.
De szerintem ha mindent jól kitöltöttél jelentkezéskor, akkor ez nem fontos, mert az eredményt elvileg, azaz, hogy felvettek-e úgyis e-mailben küldik majd 29-én este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!