Költségtérítéses hallgatók (Akik dolgoznak tanulás mellett)! Ti, hogyan egyeztetitek össze a tanulást a munkával? Mikor jelentkeztetek költségtérítésesre, már tudtátok, hogy lesz munkátok?
szia. nekem volt munkám és van is, és így tanulok levelezőn 2 éve. nem egy leányálom:)
készülj fel, hogy ha komolyan veszed (nem csak épphogy átmész a vizsgákon), akkor húzós tud lenni, én a vizsgaidőszakok végén volt, hogy egy héten át napi 10 órákat aludtam:)
A tanulásról: nálam bevált, hogy év közben is tanultam (napi 1-2 órát hetente 3-4-szer), és több elővizsgám is volt mindig, így nem torlódott össze az anyag. van tanár, aki pl. beadandó dolgozatot kér, ezeket megéri időben jól megírni, mert van, amikor kiváltható vele a vizsga.
készülj fel, hogy lehet, hogy munkaidőben is lesz tanítás, nekünk péntekenként volt, és vagy oda mentem, vagy dolgozni, de mindig lelkifurdalásom volt :( persze a tanárok megértőek, ami segítséget jelent:)
Komoly segítség, ha jó a kapcsolat a tankörtársak közt, mert tuti, hogy előfordul hiányzás, és így beszerezheted az anyagot. mi összeírtuk mindenki e-mail címét, és folyamatosan küldjük egymásnak az anyagokat és az infókat mindenkinek, így nem maradunk le semmiről:) sztem ez tuti módszer és ingyen van! persze ehhez jó csapat kell.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!