3 év alatt meg lehet csinálni a pénzügy és számvitelt a BGF-en, ugye?
Figyelt kérdés
:D
kérek lelkesítő kommenteket :D
2012. aug. 15. 22:26
1/8 A kérdező kommentje:
úgy gondolom, hogy a könyvvizsgáló nem büfészak, de kíváncsi vagyok, hogy te mit végeztél, hogy ekkora magabiztosságod van
2012. aug. 15. 22:34
2/8 anonim válasza:
hát ez minden csak nem büfészak... Meg lehet amúgy csinálni ha elég kitartó vagy ;)
3/8 anonim válasza:
A koli egyik ajtaján volt a felirat,hogy a főiskola 3,5 éve életem legszebb 6 éve. Viccet félretéve,ha kitartó vagy és nem futsz bele a nincskedvemzhtjavítanimajdírnakmásikat tanári depresszióba,akkor meg lehet csinálni. Több ismerősöm is gond nélkül megcsinálta. Szóval csak pozitívan!
4/8 anonim válasza:
hát igen olyan tanár van aki feldobja a dogákat és amelyik az asztalon marad az 2-es a többi meg 1-es... Jah, hogy lelkesítő kommenteket kértél...:D:D 2-3 tárgy van szerintem amelyik elég húzós ha azokat túléled gond egy szál se :)
5/8 A kérdező kommentje:
utolsó: már hallottam erről :D
hát, remélem, hogy sikerül
2012. aug. 15. 23:24
6/8 anonim válasza:
Nem mondom, hogy 100%, hogy meg lehet csinálni, mondjuk eleve 3,5 év a képzési idő. :D
De ha Te megteszed a legtöbbet, amit lehet, akkor nagyon valószínű, hogy menni fog. Persze, azért a tanárokon is múlik. Én is hallottam olyat, hogy feldobja a tanár a zh-t, ha a földre esik bukta, ha az asztalra átment, de azért nem ez a jellemző.
7/8 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy 3,5 év, csak az utolsó fél év, az már csak gyakorlat, ezért írtam a 3-at:)
2012. aug. 16. 14:03
8/8 anonim válasza:
Meg lehet, szerintem.
Aki azt mondja, hogy a psz büfé, az egyéb aljasságokra is képes, nem szabad hinni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!