Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Előre félek a tesitől, mit...

Előre félek a tesitől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hatodikos lány vagyok, nagyon jó tanuló vagyok, de a tesi nem megy.:/ Amiből béna vagyok:

- kötélmászás (semmit nem tudok mászni rajta)

- Szekrényugrás+bukfencezés

Ebből szerintem megmondom a tanárnak, hogy adjon egyest, de én nem bukfencezek a szekrényen és kész.A barátnőm (15 éves) is ezt csinálta.A többi kibírható.Nagyon szomorú vagyok ez miatt, hogy nem tudok semmit se csinálni.Viszont arra is gondolok, hogy nem a sportból fogok megélni.A tesi nem olyan fontos számomra, de nagyon megalázó, hogy totál béna vagyok belőle.Voltatok hasonló helyzetben? Tudnátok segíteni? :(

2012. aug. 15. 11:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amúgy a kötélmászással az a gondom, hogy lecsúszik a lábam a csomóról, nem tudom ott tartani a lábam.Amúgy nem érdekel ki fog megalázni, mert ha lesznek barátaim, akkor ők nem fogják ezt velem megtenni, a többiek véleménye meg nem fog érdekelni.:)
2012. aug. 15. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Mondod most.. de nem egyszerűbb inkább megtanulni jól megcsinálni a gyakorlatokat?
2012. aug. 15. 14:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Próbálom! A barátnőim is segítettek, de nem sikerül! Tényleg...A kötélmászást még megtudnám tanulni , az oké, de a szekrényt nem akarom látni soha többé.Nem, és kész.Leszek kettes tesiből, leszarom.Az irodalom, nyelvtan, történelem, természetismeret, matematika, informatika, angol sokkal fontosabb, mint a tesi.
2012. aug. 15. 14:31
 14/16 Kameko-san ***** válasza:
Figyelj, ha a szekrénytől rosszul vagy, mert rossz emlékeket idéz fel, akkor azt felesleges erőltetni. Viszont a kötélmászást gyakorolhatnád - bár az nekem sem megy megkérhetnél valakit, hogy segítsen. Csak, hogy ne a tesi rontsa le az átlagodat.
2012. szept. 1. 22:30
 15/16 A kérdező kommentje:
A kötélmászást megszeretném csinálni, a szekrényt is, de attól félek, hogy leborulok, meg mások a hátukat fogták, úgy beverték a szekrény szélébe magukat.:S:S:S Azért köszönöm! :)
2012. szept. 2. 09:40
 16/16 anonim válasza:
Én is utálom a tesit! Béna vagyok egyes dolgokban amiatt pár fiú mindig csesztet! Nem a legjobb érzés de ez van! Próbálj meg valahol gyakorolni vagy ilyesmi! Vagy ha végképp nem megy szard le, úgy csinálod ahogy tudod, énis ezt teszem! ☺️
2021. máj. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!