Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Várjátok a sulit? Indokoljátok...

Várjátok a sulit? Indokoljátok válaszotokat!

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2012. aug. 13. 10:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom, bár tisztában vagyok vele, hogy mindennek megvan a maga ideje. A nyarat kiélveztem úgy ahogy csak lehet, habár még hátra van egy nyaralás, de már én is érzem, hogy mindjárt vége. A sulit pedig ki lehet bírni, aztán jön a következő:)
2012. aug. 13. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert sok faktom van, amiket rendszerint 0. órába tesznek be és nem akarok korán felkelni...olyan jó 8-ig aludni! Ja, és végzős leszek, nagy felhajtás az érettségire, ÁÁ. Még kell egy kis pihenés :D
2012. aug. 13. 11:14
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Igen is és nem is. Kilencedikes leszek, a gólyatábor egy napos volt, mindenki nagyon jó fej volt, csak attól félek, hogy ki mellé fogok ülni, és hogy hogy lesz ez..meg addigra le kell adnom 3 kilót, szóval jaj:D
2012. aug. 13. 11:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Szeretem, amit tanulok, és a nehezén túl vagyok, most kezdődik a klinikum. Emellett hiányzik már a város is, ahol tanulok, na meg a csoporttársaim:)

21/L

2012. aug. 13. 11:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Várom mert most fogok ballagni meg érettségizni. Utána kezdôdik csak az igazi élet.
2012. aug. 13. 11:49
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
várom, ELTE... jó buli lesz ;) az érettségizők ne f0ssanak, nagyon könnyű, nem nagy felhajtás, februárban elég elkezdeni tanulni rá :DDD a kilencedikesek örüljenek, életük legjobb 4-5 éve lesz, a velem egyetemre tartók pedig hűűű hát na ez lesz az igazi meló :)
2012. aug. 13. 12:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Varom, mert akkor mar csak 5 ev, es huzhatok kulfoldre. Igy olyan, mintha nem haladnek, evkozben viszont annyi vizsgam van, hogy csak ugy porog az ido.
2012. aug. 13. 12:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már nagyon várom, végre megint suliba menni, kövezzetek meg, de én imádom a sulimat. És nem csak magát a sulit, vagy a társakat, a tanárokat is bírom, és az órákat is szeretem, nagyon örülök, hogy ide járhatok, szeretek tanulni is meg minden. Azért várom, mert ez teljesen más lesz, mint eddig bármikor. Ez az utolsó évünk, az utolsó lehetőségek, hogy együtt alkossunk valamit közösen, hogy szórakozzunk, hogy hülyéskedjünk, mert érettségi után szétrepül a társaság, és nem lesz már ugyanaz, mint korábban. Én az érettségit is várom, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz, mindenkitől azt hallom, hogy szívatós, nehéz stb.

Viszont végzősként szalagavatózunk is, amit szintén nagyon várok, biztosan jó lesz, de valahogy ha rá gondolok elérzékenyülök. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eltelnek a középiskolás évek. :)

17L

2012. aug. 13. 12:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Várom, mert most már az egyetem jön és úgy gondolom jó szakot választottam amiben jó vagyok, nemsokára lesz gólyatábor, később meg remélhetőleg ösztöndíj stb.

Annak is örülök, hogy vége a középsulinak, és nem oda kell visszamennem végre. Nem a sulit nem szerettem, hanem a közösséget utáltam, nem illettem oda.. Szóval kicsit sem bánom, és a legjobb érzés, hogy vége. Hát igen, ilyen is van.. :P

2012. aug. 13. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
jajj én is várom nagyon :) már unom a nyári punnyadást,egyetemre megyek,és remélem,h szeretni fogom :)
2012. aug. 13. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!