Várjátok a sulit? Indokoljátok válaszotokat!
Igen. Szeretem, amit tanulok, és a nehezén túl vagyok, most kezdődik a klinikum. Emellett hiányzik már a város is, ahol tanulok, na meg a csoporttársaim:)
21/L
Én már nagyon várom, végre megint suliba menni, kövezzetek meg, de én imádom a sulimat. És nem csak magát a sulit, vagy a társakat, a tanárokat is bírom, és az órákat is szeretem, nagyon örülök, hogy ide járhatok, szeretek tanulni is meg minden. Azért várom, mert ez teljesen más lesz, mint eddig bármikor. Ez az utolsó évünk, az utolsó lehetőségek, hogy együtt alkossunk valamit közösen, hogy szórakozzunk, hogy hülyéskedjünk, mert érettségi után szétrepül a társaság, és nem lesz már ugyanaz, mint korábban. Én az érettségit is várom, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz, mindenkitől azt hallom, hogy szívatós, nehéz stb.
Viszont végzősként szalagavatózunk is, amit szintén nagyon várok, biztosan jó lesz, de valahogy ha rá gondolok elérzékenyülök. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eltelnek a középiskolás évek. :)
17L
Várom, mert most már az egyetem jön és úgy gondolom jó szakot választottam amiben jó vagyok, nemsokára lesz gólyatábor, később meg remélhetőleg ösztöndíj stb.
Annak is örülök, hogy vége a középsulinak, és nem oda kell visszamennem végre. Nem a sulit nem szerettem, hanem a közösséget utáltam, nem illettem oda.. Szóval kicsit sem bánom, és a legjobb érzés, hogy vége. Hát igen, ilyen is van.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!