11/14 anonim válasza:
Hát nem fizikából tanulók, hanem biológia szakon vagyok és nem az eltén, mert azt valjuk be ttik-ban elég gyenge. De ha hiszed ha nem nekem 1. Félévtől kezdve a 4 az átlag heti zh, ennél van mikor több és van mikor kekevesebb.
12/14 anonim válasza:
De mikor tanultok ha mindig zh van? Olyan nekünk is volt egy tárgynál ami heti 2*2órában ment, hogy volt kis 15perces röpdoga féle aminek annyi volt a lényege, hogy ha teljesítetted egy 40% fölött akkor kaptál egy megajánlott jegyet. De ha a tárgyak harmadából/feléből folyton zh van nem értem mikor tanultok is valamit o.O
13/14 anonim válasza:
Nálunk is van heti 2 zh minimum. Az első egy hónapban még talán nem, de utána besorakoznak rendesen és kell mindennap tanulni bizony. Egyébként mérnöknek tanulok, minden tárgyból vannak évközijeink a lehető legváltozatosabb fajtákból. Van hogy egy 15-20 oldalas elemzést kell leadni, van hogy komplett mérést kell feldolgozni, van hogy hatalmas műszaki rajzokat kell elkészíteni, amik szintén rengeteg időt vesznek el.
A legrosszabb egyébként az, hogy mindenkinek félév közepén jut eszébe, hogy ki kéne adni a nagy évköziket és annyira betorlódnak, hogyha utána nem ülök neki mindennap megcsinálni belőle valamit, na meg persze zh-kra tanulni, akkor baromira el lehet hasalni.
14/14 anonim válasza:
Szerintem akkor jársz jól, ha anyáink régi jó tanácsát követed: (majdnem) mindennap tanulj egy kicsit és akkor nem kell megszakadni a ZH-s és vizsgaidőszakban. Persze ez valóban szak és egyetemfüggő is. Nálunk angolon például nem volt üresjárat év közben sem, mert hétről hétre készülni kellett a szemináriumokra. De hallottam már, hogy bizonyos szakokon évközben nem volt számonkérés, csak félévkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!