Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor kell kurzust felvenni?

Mikor kell kurzust felvenni?

Figyelt kérdés
Most vagyok gólya az ELTE-n anglisztika szakon, és ezt a kurzusfelvételt nem értem. Mikor kell felvenni? Az előzetes 31-éig tart, viszont nem értem, hogy ezt most csak beiratkozás után lehet? Mert a beiratkozás 29-én lesz, és nem merek itt semmire rákattintani mert félek h elrontok valamit! :D viszont lemaradni sem szeretnék semmiről. valaki légyszi help!
2012. aug. 12. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdemben nem tudok segíteni, mert ahány ház annyi szokás, nem ELTÉ-re járok. Neptunon be kellett iratkoznotok?

Nyugodtan kattintgass, nagy bajt nem okozhatsz. :) Próbálj meg kurzust felvenni, veszítenivalód nincs, max leadod. Levélben mit írtak?

2012. aug. 12. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:

ELTE etr-t használ, noha volt róla szó hónapokkal ezelőtt, hogy lesz váltás de azóta nem hallottam róla.

ETR-ben keress olyan opciót, hogy írásos tantervek vagy a to-d (tanulmányi osztály) honlapján is lehet fenn egy tanterv és az alapján már láthatod mi kell első szemeszterben és vehetsz fel tárgyakat.

Amúgy nem kell félni nem tudsz mit elrontani. Alapjáraton ugyan ez TTK-s tapasztalat beiratkozáskor segítenek felsősök ezekben. De a legrosszabb esetben is még az év kezdése után is lehet le/felvetetni magad a to-n :D szvsz nem tudsz rossz dolgot csinálni.

2012. aug. 12. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:
A BTK honlapjáról letöltöd a tantervet megnézed miket kell első félévben megcsinálni, rákeresel a tanárokra a mark my professoron, és felveszed azt, ami neked tetszik. Vagy esetleg még a kurzusfelvételnél szűkítheted a félévet. Nem tudod elrontani, mert még bőven leadhatod majd szeptember feléig kb.
2012. aug. 12. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!