Miért nem tudok semmiféle kurzust felvenni?
Attól függ, miben próbálod. Nekem tegnap volt tárgyfelvétel (Neptun 3R) és mikor végeztem, szóltak, hogy "beiratkozni se felejts el". Szóval tárgyfelvétel Neptunban abszolút nem függ a beiratkozástól.
A kérdezőnek: ha vizsgakurzust (CV- Csak Vizsga) akarsz felvenni, azokat felejtsd el! Nem való az Neked! Még... =) A vizsgakurzust csak akkor vedd fel, ha az adott tárgyat már egyszer tanultad, van belőle aláírásod, viszont nincs vizsgaeredményed (megbuktál előző vizsgaidőszakban, magyarul). Ilyenkor felveszed, év közben meg nem kell bejárnod órára, nem kell zh-kat írnod, mivel az aláírás feltételeit teljesítetted, csak épp nem tudtál levizsgázni belőle. Vizsgaidőszakban pedig felveszed a vizsgát, és elmész a meghirdetett időpontban.
A problémádból én erre következtetek, hogy vizsgakurzust szerettél volna felvenni: nem tudod felvenni, mert még nincs aláírásod a tárgyból, illetve nem minden tárgyat hirdetnek meg félévenként (ilyenkor írja, hogy nincs megjeleníthető kurzus). Amúgy elég sovány információkat írtál le, ebből mindenki csak találgatni tud...
hasonló cipőben vagyok kedves kérdező..
melyik suliról/szakról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!