Van itt valaki aki nem megy gólyatáborba (főiskolai), mert nincs hozzá kedve?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 19:15
1/8 anonim válasza:
Csak akkor menj, ha bulizós fajta vagy és szereted a piát. Sok piát.
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlen kell lerészegedni de szerintem neten utána tudsz nézni miféle gólyatáborok szoktak lenni adott karon ahova mész de amúgy az általában 50-200 felvett emberke közül senki se fog azért problémázni mert te nem mentél el :D
3/8 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nem fognak problémázni, csak néha félek,hogy azért nem leszek senkivel jóban , mert nem megyek el. Viszont nem vagyok annyira bulizós típus és szinte soha nem iszom.
2012. aug. 11. 19:30
4/8 anonim válasza:
(Első vagyok) Velem is ugyanez volt a helyzet(no buli, no pia). Én se mentem el a gólyatáboromba, de egyáltalán nem bántam meg, mert kollégiumban és egyetemen is találtam rengeteg barátot, pedig nem is erőltettem meg magam. :D Egyetemen nincs olyan, hogy magányos vagy kiközösített, ettől nem kell félned. Mindenki próbál beilleszkedni, érdeklődni dolgokról a többiektől stb. Ha nem vagy alapból bunkó, nem zárkózol el és nem marsz el mindenkit magad mellől(ami képtelenség :D), hanem nyílt vagy, beszélgetsz és picit mosolyogsz, akkor biztos sok barátot találsz majd.
(Egy tavalyi gólya)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ, akkor nem aggódok:)
2012. aug. 11. 20:35
6/8 reptoid válasza:
Nehogy aggódj már. Az egyetemi haverjaim, barátaim nagy részét nem a GT-ben ismertem meg, sőt azokkal az első 2-3 hétben nem is találkoztam újra (450 fős szak volt :D). Aztán majd csak pár hét múlva ültünk véletlenül egymás mellé egy előadáson, aztán utána lettünk igazán jóban illetve az ő társaságával. Az összes többi Gt-sre nem is emlékszem és más se nagyon :D Ő rá is csak azért, mert kaptunk ingyentelefont, aztán azzal szórakoztunk.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát így már egyáltalán nem fogok izgulni:) Mondjuk az is igaz,hogy csak a fele kar mehet a gólyatáborba, szóval egy csomóan úgy mennek majd oda,hogy nem ismernek senkit.
2012. aug. 11. 21:03
8/8 anonim válasza:
ha láma vagy, akkor ígyse-úgyse lesznek haverjaid, ha jóarc, akkor meg úgyis lesznek. szóval a gólyatábor semmit se számít. én se voltam egyszer se (párhuzamos képzésbe két szakra járok) mégis könnyedén beilleszkedtem mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!