Ki nem megy gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Én sajnos lehet, hogy nem tudok elmenni, nincs rá 20e Ft-om:(2012. aug. 5. 16:44
1/11 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül, bár én nem a pénz miatt nem megyek, az sem utolsó indok. Nincs igazán semmi kihagyhatatlan a dologban, bulizni lehet bárhol, megismerni a többieket elég lesz 5 év, a bemutatók stb. meg unalmasak 1 óra alatt átolvasol mindent a neten róla.
2/11 A kérdező kommentje:
egyébként igen. nagyon igazad van:)
2012. aug. 5. 17:17
3/11 anonim válasza:
2 napja még úgy volt h nem megyek (nyárimunkás fizetés nem lenne elég a gólyatáborra és a szeptemberi megélhetésemre egyszerre). aztán tegnap anya rábeszélt h mindenféleképpen menjek. mondta h majd besegít a pénzbe ő is meg apa is. legfőképpen arra hivatkozott h sokkal könnyebb lesz így szeptemberbe a kezdés, nem leszek egy teljesen ismeretlen közegbe. meg egy buli alkalmával könnyebb ismerkedni, mint egy előadáson. aztán végülis megyek.
5/11 A kérdező kommentje:
én SE ÁOK-ra
2012. aug. 5. 18:14
6/11 anonim válasza:
Én nem megyek,mert 15ezer pénz s egy 2.5éves kicsi mellett ne hiszem hogy jó ötlet lenne pont a gólyatábor miatt itthon hagyni elöször hosszabban apával. Egyébként SE-ETK ra megyek levelezőn.
7/11 anonim válasza:
Én sem megyek sajnos, én SE-ETK-s leszek egyébként.
8/11 anonim válasza:
én már a második szakomat csinálom és egyszer se voltam gólyatáborba. semmit kihagyhatatlant nem veszítesz.
9/11 anonim válasza:
Én is átmeneti pénzhiány miatt nem tudok menni. De nem félek a beilleszkedéstől, abban mindig jó voltam, majd iszogatunk a tankörrel a reg.héten. :D Egyébként BME-s leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!