Érettségizettek! Kinek hány százalék lett az angol, matek, törije?
Én már néhány évvel ezelőtt érettségiztem,
angol (emelt) 78, matek (emelt) 58, töri 88.
És a Műszaki Egyetemen köztársasági ösztöndíjat kaptam, voltam külföldön, 5ösre diplomáztam.. szóval nagyjából ennyire csalóka az érettségi. :)
Persze , hogy csalóka az érettségi. Egyetemen már azt tanulod ami tényleg érdekel, így sokkal könnyebb.
Én azt szeretem amikor azt írják, hogy 4. évig semmit nem tanultam, de 5-ös lettem érettségin. Még el is hiszi, hogy nem a tanár kozmetikázta ki neki.
igen, van 500 pont, de az inkább csak az IB-seknek (IB: Karinthy gimiben oktatják, nemzetközi érettségi program egy nagy szívás, fizetős szak és rengeteget tanulnak, külön érettségi rendszerük van, de a magyar árszámítás miatt ha ott 85%ot érsz el [k*rvanehéz] akkor automatikusan 100%ot kapsz itthoni számolás szerint). mivel én karinthys voltam, van egy-két barátom 500 ponttal, de ők leginkább külföldi IB egyetemekre felvételiznek tovább, nem itthonra.
egyébként nekem 85% angol emelt 95% matek közép 95% töri közép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!