Évhalasztás középiskolában. Mennyire lehetséges?
Hogyan zajlik egy ilyen?
12-es leszek most, érettségire készülök. Ezt az egészet anyám erőlteti rám, mert egyszerűen nem érti meg h utálom, nem érdekel, sokkal jobban vonz a szakma. Tavaly megbuktam, nagy nehezen átmentem a pótvizsgán.
Angol nyelvet tanulok, ráadásul szakmait és simát. Előtte sok sok évig németet tanultam , de át kellett térnem. El sem tudom mondani mennyire utálom, nem érdekel, ezért egy mukkot nem tudok belőle. A történelmet sem értem, egy csepp logikám sincs. A matekról már nem is beszéljünk.
Idáig is csak puskázások árán jutottam el.
Az osztályomról... nem is beszéljünk. Tavaly megfenegettek engem és 2 bnőmet akik szintén az osztályba járnak...
Az osztályfőnököm egy némber. Csak neki van igaza... szerinte... és a szülőket is okvetlenül lekiabálja, mint a múltkor h késett...
szerintem jobban tudom mint te. mivel 3 éve ugyanaz az osztályom..
külföldről pedig... csak annyit mondok hogy kinn élnek az ismerőseim és a rokonaim. ők ott élnek, folyamatosan benne van a külföldi létbe. ne te akard már megmondani,mi hogy működik kinn.
11/12-es válaszoló
ha nem vetted volna észre aki lebukott az a barátNŐm és
a párom külföldön dolgozik
elmondanám neked, hogy sokkal műveltebbek és okosabbak a CSAK okj-s vagy szakmunkás végzettségű emberek.
te pedig pont abba tartozol akinek k***va nagy az arca
köszönöm szépen!
végre egy értelmes ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!