Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SOS! Szerintetek fizetnem...

SOS! Szerintetek fizetnem kell a tankönyvekért?

Figyelt kérdés
Mikor az iskola a tankönyvigényt felmérte és megrendelte, a gyerekem még tartósan beteg volt, így ingyenes tankönyvigénylő lapot kaptunk és adtunk be. Azóta a t.beteg állapot már nem áll fent. Így már fizetősek vagyunk?
2012. aug. 10. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Iskolai tankönyves vagyok.

Ha a tankönyvosztás időpontjában (nem tudom, mikor van ez nálatok), nincs olyan papírod, amelyen szerepel, hogy a gyermeked a tankönyvosztás napján tartós beteg, akkor meg kell venned!!!

Segítek, ha még van kérdésed!

2012. aug. 10. 12:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors választ! Huhh, megkönnyebbültem Nem kell majd ott szerencsétlenkednem :) Mégegyszer köszi!

Szép napot!!!!!

2012. aug. 10. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Mindenesetre mondanod kell majd ott, hogy már nem aktuális az ingyenesség, mert a kedvezmény időközben megszűnt. :-(

Sajnos, nálunk is gyakran van ilyen; a vásárláskor fizetni kell, noha igényléskor a kedvezmény még fenn állt. Néha elég brutális tankönyv-csomag árak vannak.

(Amúgy köteles az ember bejelenteni a változást, saját érdekében!)

2012. aug. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!