Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kedves 6. osztályt elvégzettek...

Kedves 6. osztályt elvégzettek! Milyen tervvel olvastátok végig az Egri Csillagokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy naponta négyszer öt oldal, vagy egyszer 20 oldal stb.

#jdslé5kaflksa5jlf
2012. aug. 8. 08:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én ezt hatodik osztály előtt olvastam, a hatodik előtti nyáron. (Nekünk akkor kellett.) Négy nap alatt olvastam el, és nekem nagyon tetszett. Szerintem ne sajnáld tőle az időt, mert nagyon jó könyv! Én úgy olvastam, hogy leültem olvasni az árnyékban vagy a szobában, és nem bírtam letenni.
2012. aug. 8. 16:04
 12/16 anonim válasza:
kb. utolsó két hónapba jutott eszembe es akkor naponta 30oldalt es hetvegen meg naponta kb.50-et :D
2012. aug. 8. 18:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ha lefáradtál az olvasásba xd van belőle hangoskönyv is. [link]
2012. aug. 9. 13:32
 14/16 A kérdező kommentje:
*-* köszi ember!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 10. 18:41
 15/16 anonim válasza:
Max egy jegy lesz belole, kipuskazod es kesz.. Egy jegy nem sokat nyom a latba, es ezt a borzalmat senkinek sem ajanlom :DDD olvass el egy olvasonaplot neten, ami kb 15 oldal
2012. aug. 19. 23:04
 16/16 anonim ***** válasza:
én megnéztem az egri várat sokszor. minden egyes megtekintését 100 oldal elolvasásának számoltam, a könyv kézbevétele nélkül elolvastam 4-szer.
2012. aug. 26. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!