Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi az a ZH? Mennyit tanultok ra?

Mi az a ZH? Mennyit tanultok ra?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 22:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ha ennyit kell tanulni egy ZH-ra es akkor meg nem beszeltunk a tobbi vizsgarol, akkor nem is lehetseges felmuszakban dolgozni egyetem mellett? mert ezek szerint lehetetlen, pedig nem egy embertol hallottam, h csalad es munka mellett diplomazott...
2012. aug. 8. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Komolyabb szakokon, nappali képzésen lehetetlen hosszabb munkát folytatni, 1-2 hétvége belefér. Akik egyetem mellett dolgoznak, azok általában levelezőn végzik el
2012. aug. 8. 20:55
 13/14 reptoid ***** válasza:

Nem nagyon lehet mellette rendszeresen dolgozni. Egyrészt az órarenddel nehéz összehozni, hogy legyenek üres napjaid főleg az egyetem elején. Később már jobban szervezed a dolgaid, jobban megoldható, de úgy is nehéz. De most érted, heti 1 nappal meg legyen még a hétvége nem sok pénzt tudsz keresni, cserébe pedig az egész a tanulás rovására megy.

Ha pedig nem tudod felvenni jól az órákat, akkor meg mehetsz éjszakázni esténként. Ki se tudod magad pihenni, tanulni végképp nem lesz időd.

Viszont alkalmi munkákra simán el lehet menni, én pl minden télen megyek hómunkásnak (ha nem fizetnének, akkor is mennék :D), vagy ha vannak futóversenyek, felvonulások, akkor kordont építeni, molinót ragasztani, ilyesmi. Nem nagy pénz, de utána jól esik abból költekezni :D

2012. aug. 8. 21:17
 14/14 A kérdező kommentje:
en mar dolgozok napi 4 oraban, a munkahely alkalmazkodna az egyetemehez. Nappalira jelentkeztem es nem "bufeszakra"... kivancsi leszek, h menni fog-e.. :S sajnos ez a kepzes levelezon nem indul...
2012. aug. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!