Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi az a ZH? Mennyit tanultok ra?

Mi az a ZH? Mennyit tanultok ra?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 22:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Zárthelyi dolgozat. Attól függ, hogy milyen tantárgy!
2012. aug. 7. 22:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Zárthelyi dolgozat. Annyit tanulok, amennyi a követelmény.
2012. aug. 7. 22:25
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Kb. ugyan az, mint középiskolában a témazáró, csak itt menőbb neve van. Tantárgytól függően 1-15 órát kell rá tanulni.
2012. aug. 7. 22:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Mint egy sima dolgozat, csak nagyobb anyagrészből. Ha 14 hetes szorgalmi időszakkal számolunk, akkor ott a 12-13. héten szokták írni a ZH-t, utolsó héten meg van a pótlási/javítási lehetőség...már ha egy ZH van. Gondolhatod, hogy az mekkora anyagrész...Sírnak itt állandóan a középiskolások az érettségi miatt...mi egy ZH-ra tanulunk annyit :D
2012. aug. 7. 22:31
 5/14 reptoid ***** válasza:

Viszont van olyan hely is, ahol 1 félév alatt iratnak 6-8-at is, így van, hogy egy hét sincs 2 között. Viszont így kisebb az anyag, kevesebbet kell tanulni.

Amúgy tényleg tantárgytól függ, van amelyiket simán általános műveltségből, szövegértelmezési képességből meg lehet írni 0 tanulással, van amelyikre meg napokon át kell készülni.

2012. aug. 7. 23:14
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

"Sírnak itt állandóan a középiskolások az érettségi miatt...mi egy ZH-ra tanulunk annyit :D"

mert amikor te érettségiztél, te nem sírtál egy percig sem. :D

2012. aug. 7. 23:44
 7/14 anonim ***** válasza:
22:27 Azta, nem tudom te milyen büfé szakra jársz, de legalább ne mondanád, h "kell tanulni", mert egy normális szakon 1 hét is kevés rá
2012. aug. 7. 23:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Kedves 23:46, nem értem, miért büfészakozol itt, nem is értem, mi a bajod. Nekünk minden héten/minden második héten van ZH kb az összes tárgyból, folyamatosan tanulunk rá és nem nyivákolunk, mert így nem annyira nehéz + félévi vizsga. Lehet, hogy te nem jársz büfészakra, de látatlanban lebüfészakozni akárkit bunkóság.
2012. aug. 8. 01:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát mi is hetente írunk ZH-kat, az átlag a 4 ZH/hét, mégsem elég egyre sem pár órát tanulni, legalább 3-4 nap egész napos tanulás kell, h legalább a 2-est megadják
2012. aug. 8. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Én az vagyok aki 1 ZH-t ír általában :D

Én is eltudnám viselni a folyamatos nyaggatást, hiszen akkor nem félév végére gyűlne be a sok ZH. Mert két héten keresztül minden nap (vagy naponta 2) ZH egy féléves anyagból kicsit sok :)

És amúgy én nem nyavalyogtam az érettségi szóbeli előtt. Nekünk mindenből kb. 20 tételünk volt, aztán kész. Mondjuk tanultam végig rendesen, lehet azért nem éreztem olyan nehéznek...

2012. aug. 8. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!