Melyik mennyire van messze (gyalog! ) az informatika kar épületétől, és melyiket ajánljátok:Kossuth Lajos III. , Kossuth Lajos I. -II. , Campus Hotel, Vámospércsi Úti Kollégium?
Ahham és ez melyik egyetem?? Kicsit nehéz így.
Másrészt nem olyan bonyolult megnézni a kar épületének, és a kollégium épületeinek címét. Ezeket írd be a google mapsba, és már látod, hogy melyik van közel...
Azért írok ide,mert biztos lesz aki rákeres.
Nos én most itt vagyok, és leírom hogy mivan.
A képek amik fent vannak neten,azok ne tévesszenek meg,attól is trógerebb sz.r az egész.
Szobák: koszos,büdös,igénytelen putri. Nulla felszereltség,régi sz.r ágyak ezeréves büdös ágynemükkel,asztalok. Büzlik a retektől,sosem takarítanak. Szűk kis helyek, ótvar szekrénnyel az 50'-es évekből.
Fürdő:felújítotr, kevesen vannak így annyira nem igénytelen,kevesebbet van használva,kibírható. Nem minsen szinten van fiú és lány zuhanyzó.
Wc: 5db van egy folyosón,közös. Lányoknak 1db. Kibírható,naponta takarítják.
Szemetesek folyosón,naponta u
ürítik.
"Konyha": tróger sz.r kis ablakú raktár,benne ezeréves koszos mocskos rezsóval, és dettó mikróval. Ritkán takarítják.
Hűtőszoba: normális és nagy hűtők vannak.
Maga a koli mint egy laktanya,az is volt régen. Leamortizálódotr. Ezért havi 10ezret,esetemben 15-öt botrányos elkérni. Minden felszerelés 30-40 éves. A "vezetőség" sz.rik mindenre. Főleg Z. Feri.... minősíthetetlen az az ember. Karbantartás ritkán van. Szinte mindent magadnak kell hozni,sz.r netkábelt is.
Kolis élet: régen volt,ma már nincs. Kihalt.
Végül senkinek sem ajánlom. Inkább menjetek egy drágább koliba vagy diákmunkázzatok heti 1 napot éa albi,mert higyjétek el,jobban jártok mindenképpen. Én inkább tovább vagyok a munkahelyemen mint itt,mert ez egy tróger putri.
Privátban válaszolok további kérdésekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!