Melyik a jobb kollégium? (Kossuth Lajos I-II. Kollégium, Kossuth Lajos III. Kollégiuma)
És engem is :)
Nem rég írta az egyik válaszoló hogy ő inkább a Kossuth II. és III. kollégiumát preferálta. Engem érdekelne hogy az I. milyen.
Első, találtam egy leírást:
Ex-Kossuthos írta, 30%-ban igaz, 70%-ban pedig csak szubjektív véleményt és be nem tartott ígéreteket ír :D
Annyiban kijavítanám, hogy a Campus nem a legmegosztóbb, minden koli megosztja az embereket, de leginkább a Vámospércsi. Aki bulizni akar és jó társaságot, az oda megy, de van aki 1 hét ott lakás után beadja a törölközőt... A Campust sokan sznobnak tartják, én nem mennék oda, de nem ítélem el mert sok embernek meg az lesz a legjobb.
Kossuthal kapcsolatban amit írt, az I-ről az igaz, de mindhárom részre igaz hogy a felsőbb szintekben hőség van nyáron, de igazából mindegy milyen idő van ott nyáron hisz a többség nem tartózkodik ott nyáron, fontosabb hogy milyen az idő télen :) Tehát ezek alapján az I. jónak tűnik és a III. is, bár én jelenleg úgy gondolom maradok inkább a TIK-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!