SÜRGŐS! Felvettek BME-re de bizonytalan vagyok 1-2 dologban és nm akarom elrontani segítenél?
Figyelt kérdés
egyik gond az hogy
kaptam egy Neptunkódot, a kollégiumi jelentkezésre is ezzel a kóddal kell belépnem ? ha az ehhez tartozó jelszót megváltoztatom a neptun.net-en.. akkor a kolis jelentkezésnél is a megváltozott jelszót kell megadnom, ugye ?
a másik az hogy kaptam egy DVD-t amin van szó a gólyatáborról is. azt irják " az alábbi linkre kattintva tudsz jelentkezni a gólyatáborra". nos.. én oda kattinthatok de nem történik semmi... ilyenkor mi a helyzet ??
2012. aug. 3. 10:16
11/12 anonim válasza:
Akkor bocsi, én tényleg ezt az infót kaptam. :S
12/12 A kérdező kommentje:
Èn épk-s leszek :) épitősök nem szeretnek minket XD
hogy ha valamit tudok akkor direkt rosszat nem akarok csinalni ..0.zh egy belépő
2012. aug. 7. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!