Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Felvettek BME-re de...

SÜRGŐS! Felvettek BME-re de bizonytalan vagyok 1-2 dologban és nm akarom elrontani segítenél?

Figyelt kérdés

egyik gond az hogy

kaptam egy Neptunkódot, a kollégiumi jelentkezésre is ezzel a kóddal kell belépnem ? ha az ehhez tartozó jelszót megváltoztatom a neptun.net-en.. akkor a kolis jelentkezésnél is a megváltozott jelszót kell megadnom, ugye ?

a másik az hogy kaptam egy DVD-t amin van szó a gólyatáborról is. azt irják " az alábbi linkre kattintva tudsz jelentkezni a gólyatáborra". nos.. én oda kattinthatok de nem történik semmi... ilyenkor mi a helyzet ??

2012. aug. 3. 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1. igen, nyilvánvalóan a megváltoztatott jelszót kell a továbbiakban használni.

2. ha nem nyílik meg onnan a link akkor írj a KTH-nak (info@kth.bme.hu)

2012. aug. 3. 10:18
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ! :)
2012. aug. 3. 10:21
 3/12 A kérdező kommentje:

csak még 1 kérdés..

0. mat. zh mindenkinek van? (észk-alapképzésen vagyok szeptembertől)

2012. aug. 3. 11:36
 4/12 reptoid ***** válasza:
Van, mindenkinek.
2012. aug. 3. 11:39
 5/12 A kérdező kommentje:

kaptam még egy levelet hogy vegyek fel 17000 ft-ért 0. matekzh-ra felkészítő kurzust. szerintem ezt nem akarom felvenni. azt hallottam-olvastam hogy egy doktorandusz hallató ledarálja a középiskolai anyagot de nem készít fel a 0. zh-ra + lemaradok egy rakás reg.hetes programról.

te melyik karon vagy ha szabad tudni ? :)

nekem még geometriából is lesz felmérő dolgozat.

2012. aug. 3. 11:47
 6/12 reptoid ***** válasza:

Ki ne fizesd azt a pénzt, tök felesleges, ahogy mondták is!

Ha engem kérdeztél a karral, akkor általános orvosin, de jártam a bme-re is pár évet :D

2012. aug. 3. 11:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Én KSK-n végeztem BSct, most MSc-n a GPK-n vagyok. Amúgy szerintem is felesleges, bár a doktoranduszok sem hülyék a BMEn de sajnos semmi garancia nincs rá hogy tud is tanítani. Persze ha alapból vágod a matekot akkor így is tök felesleges lenne, ha viszont gondjaid vannak vele akkor így vagy úgy de be kell hoznod a lemaradást.
2012. aug. 3. 12:04
 8/12 A kérdező kommentje:
alapvetően értem a középiskolás matematikát de 17 E Ft-ot nem hiszem h erre szánnék..az 2 havi kollégium díj + utazásra is jól jön.biztos hogy hasznos lenne a felkészítő de egyedül is képes vagyok ezeket átnézni. :)
2012. aug. 3. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Melyik szakra mész?

Egyébként én is idén kezdem az építőt.

Sok ismerősöm van ott, ők azt tanácsolták, hogy inkább szándékosan rontsam el a 0. ZH-t, akkor ugye bev.matekra kerülök, ami átveszi kb. az egész gimis anyagot, és ráadásul 2 kreditet ér! Szerintem ez így tök jó, és még a 17 ezred is megmarad.

2012. aug. 6. 21:58
 10/12 reptoid ***** válasza:

Elég lökött építős ismerőseid lehetnek.

Először is: úgy is fel lehet venni a bevmatekot, hogy megcsinálod a 0. zh-t. Cserébe biztosan nem kell plusz zh-ra készülnöd félév végén, biztosan érvényes lesz a mateka1-ed.

Másrészt pedig ezután eldöntheted, hogy egyáltalán bejársz-e bevmatekra. Jó az a 2 kredit átlagot húzni, de minden csütörtök este órákat ott ülni, mikor ezer más dolgod lesz...

Semmiképp se rontsd el direkt.

2012. aug. 6. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!