Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak egyetemen, ha...

Mit csináljak egyetemen, ha nem tudok fontos könyveket megvásárolni?

Figyelt kérdés

Pl. anatómiai atlaszt. Még használtan is nagyon sokba kerül. (nekem)

Nem tudom, hogy kaphatnák e rá valamilyen támogatást, mert csak 1 testvérem van, édesapám pedig tavaly munkanélküli volt. Édesanyám pedig épp annyit keres, amennyi a számlák kifizetésére épphogy, kis kiegészítéssel futja. Szerintem az ilyen helyzetet nem veszik figyelembe. :(

(SOTE amúgy)

2012. aug. 3. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A Donáth féle atlasz nem orvosisoknak van, hanem egészségügyi fősulira.

Ha nincs pénzed Sobottára, akkor vegyél Szentágothait. Az ugyanolyan jó, csak olcsóbb. A régi kiadását (ami tökéletesen megfelel a célra), szerintem olcsón be tudod szerezni.

Vagy akár Yokochi, az is olcsóbb, bár kezdésnek annyira nem ajánlom, mert fényképes.

Amúgy Sobottát netről is le lehet tölteni angolul.

2012. aug. 3. 10:59
 12/12 A kérdező kommentje:
jajdejó! tudnál egy linket küldeni? :)
2012. aug. 3. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!